Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер е, дај и шанса.Добра е?
Добра е?
Уште ова да не беше, помаливе градови скроз тапа ќе беа за кино култура.
која клима е моментално best buy for money ?
има ли такво нешто во нашава држава освен тој толку фалениот ЛОМО
за во згради знам дека е добар, него дали го има некој во самостален објект не греан со ништо друго
Gree ви се мачка во вреќа сценарио, и искрено не ја гледам разликата однос цена/квалитет. Mitsubishi SF серија, -15С, 5KW e 100Е поскапа од Gree, нема никаква логика да не се одбере проверен бренд кога се дава 45к+ за клима а разликата е 12% во однос на цена.
Gree ви се мачка во вреќа сценарио, и искрено не ја гледам разликата однос цена/квалитет. Mitsubishi SF серија, -15С, 5KW e 100Е поскапа од Gree, нема никаква логика да не се одбере проверен бренд кога се дава 45к+ за клима а разликата е 12% во однос на цена.
Уххх...еве вака и јавно ке те прашам пошто, ко ми бараше телефони за Гри пред 2години, накрај си ми напишал дека ни Гри ни вивакс и дека те частеле Тошиба сузуми, на темава имаш напишано дека имаш GEEI, и накрај на странава дека имаш Грее.И јас барам нова клима во мометов, втора, за спалната+детската плус ходникот. Ќе пишам ако налетам на нешто. Сега за сега, само Гри ми е испорбано и со најдобар однос цена/квалитет.