Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Првичниве критики за бетмен вс супермен се фијаско за филмов ...
ги изгледав на јутуб сите шо рецензираат и оценката се движи околу 3.5/5 - 4/5 шо е еквивалент на просек. Сепак тие беа истите кои го прогласија star wars за најдобар филм за 2015 и the dark knight rises за 2012. Најубаво е да се изгледа филмот и да се процени сам.

ги изгледав на јутуб сите шо рецензираат и оценката се движи околу 3.5/5 - 4/5 шо е еквивалент на просек. Сепак тие беа истите кои го прогласија star wars за најдобар филм за 2015 и the dark knight rises за 2012. Најубаво е да се изгледа филмот и да се процени сам.
Star Wars и не е баш далеку од најдобар филм за 2015... Spotlight, Bridge of Spies, Brooklyn, The Martian, The Big Short секако не се подобри, со исклучок на The Hateful Eight се друго е дискутабилно.

после два века сугестии, The Secret in Their Eyes дојде на ред

генијално напишан, пефектно одглумен - филмиште
Ricardo Darin ми е гумчиште, ко сме кај филмовиве со него. Исто Nine Queens ако не ти е гледај го, по препорака на џими го гледав, коска филм.

The hunger Games - Mocking Jay part 2. Ги имав гледано сите делови претходно, многу се мислев дали да го гледам и овој пошо веќе досадни ми станаа. Подобро да го гледав само трејлерот ќе знаев како ќе заврши. :facepalm:

Пак јас само да прашам дали го гледал некој бетменов и суперменов во кино да сподели по некоја импресија :P за нас тие шо иаме колоковиумска и неможеме да глеаме :)
Јас го гледав, одличен е. Нека ти заврши колоквиумска и оди.

Дечки, некој да има малку слободно време за да шкртне некоја рецензија? Да, потребни се рецензенти за филмовите од Кајгана ТОП 250, оти мака мачам да најдам добри рецензии по форумов за некои од нив, па на крај место рецензија прикачувам нечија реченица-две за некои филмови. Ако сакате да учествувате и да помогнете за листата да личи на нешто, напишете нешто кратко за Jurassic Park, K-PAX, Breaking the Waves, Strangers on a Train, Brokeback Mountain. Сега за сега - за некој од овие. Ако не можам да најдам уште некој, ќе ви пошам. Фаwа.

Дизни изгледа пак има хит филм :tvg:

Сега гледам дека ќе има римејк на Бен Хур њтф?
Како прво - трејлерот изгледа како скеч од SNL режиран од режисерот на 300. Сериозни се римејк на филм со 11 оскари? Браос холивуд. И Морган Фриман е во филмот, демек ќе го спаси.

п.с. Глеам имало и некоја шит мини серија oh why

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom