Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Да,ми текна на муабетот.го имам читано.фала за линкот
Ова значи дека е одличен избор за парите
+Јонизатор гратис [emoji6]

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
А ти текна ли муабетот од 488 страна дека таа серија е фалична ?

Ете така...Ги исчистив филтрите, туткал беа фателе. Втор пат зимава ги чистам, приметив зимските памучни и волнени прекривачи за тросед, двосед се "непријател" на филтрите. Најмногу туткал имаше од нивното "митарење". Инаку Ломото да чукнам во дрво до сега без никаков проблем си брчи.

Пак јас само да прашам дали го гледал некој бетменов и суперменов во кино да сподели по некоја импресија :P за нас тие шо иаме колоковиумска и неможеме да глеаме :)

оваа е најверојатно МИДЕА,но ребрендирана во СТ.

1zfkcj9.jpg

дали некој ја има земено Haier AS12GB3HRA/1U12BE6ERA која е 26000 ден(со јонизатор)?
оваа ја има на еуровентот ама пишува и delete(зошто би ја избришале),ја има најдоле на линкот
ќе може ли некој да ги протумачи резултатите.

amfuq0.jpg
amfuq0.jpg

дали значи дека оваа е дизајнирана на ладење е 3,5кв а на греење2,7кв?
дали на -7 ке дава топлина 2,45кв?
а на -10 ќе дава 2,3кв?

и која од двете е подобар избор во тој ценовен ранг?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=530087;topicrefid=20

Бугарите на овој сајт пишуваат за искуства со Хаиер. На кој како ќе му се погоди. На страна 4 пост 58 има еден со лошо искуство, ама како што кажав, изгледа на кој како ќе му се погоди.

Ако не се расипе првата зима,ќе тера [emoji6]

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

која клима е моментално best buy for money ?
има ли такво нешто во нашава држава освен тој толку фалениот ЛОМО
за во згради знам дека е добар, него дали го има некој во самостален објект не греан со ништо друго

која клима е моментално best buy for money ?
има ли такво нешто во нашава држава освен тој толку фалениот ЛОМО
за во згради знам дека е добар, него дали го има некој во самостален објект не греан со ништо друго

И јас барам нова клима во мометов, втора, за спалната+детската плус ходникот. Ќе пишам ако налетам на нешто. Сега за сега, само Гри ми е испорбано и со најдобар однос цена/квалитет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom