Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Go sretnav ova po netov pa vikam moze da im bide korisno na tie sto ke pazarat.

11390141_1017737828237592_770527065359241439_n.jpg
smeski

15473.jpg

Доколку не е веќе пишано сметам дека треба да се спомне.
Почина Благоја Спиркоски Џумерко, на 69 годишна возраст.
За мене најпрепознатлив, неповторлив и незаборавен беше во „Солунски патрдии“ (како Итар Пејо - прилепски дијалект, мангуплаци и мајмунштина + заебанции со Цанде и компанија - напишани од Миле Попоски, авторот на Викенд на мртовци) кои пред 20 и повеќе години беа одлично завршена работа, која вреди и денес да се репризира.
Некои го памтат и по еротските приказни...
Лесна ти земја, Џумерко.

it's wonderful life(1946)
Groundhog Day(1993)
A Christmas Carol(2009)
нзс?

I go all over. I take people to the Bronx, Brooklyn, to Harlem. I don't care. Don't make no difference to me.

може некој да би каже како беше екстензијата за хром со која се менува ајпито за гледање на Хулу и Нетфликс? :)

Да не има некој прашувано како се движат цените за даб и бука??
Моите зимаа пред некој ден, мешано така што незнам посебни цени ама за пола пола даб пола бука им е искочено 3400 кубик

Mi fali mara da pozborime za Get Hard. :LOL:

На страницата на Македонски шуми истакнат е ценовник од декември 2014
И таму може да се прочита
даб..... 2420
бука .....2320
http://www.mkdsumi.com.mk/admin/documents/cenovnik__.pdf
Има ли некој информација колкави се цените во складовите на Македонски шуми?

Ќе почека уште месец, два татко ти. Ако добро се сеќавам Монтевидео играше у февруари у кино, а за симнување го имаше веќе крај на јули, август, исто би требало да биде и со овој со оглед на тоа што играше февруари/март. :D

и порано го имаше монтевидео за симнување каков Август. На приватните трекери ако го немаши и крајот на Април.

и порано го имаше монтевидео за симнување каков Август. На приватните трекери ако го немаши и крајот на Април.
За двојката ти зборам у јули, август излезе на приватни српски тракери.

За двојката ти зборам у јули, август излезе на приватни српски тракери.

да, да, баш сега истражував малце. Почеток на август излегол, ја мислев рано излегол.. Извини, моја грешка :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom