- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.334
- Поени од реакции
- 10.536
што се тиче Goosebumps - oонака лесен, просечен. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во СЕТЕК,пишува дека нема на залиха. И јас барам да купам,но неможам да најдам никаде. Ако некој знае каде има,добро би било да сподели информација
Во СЕТЕК,пишува дека нема на залиха. И јас барам да купам,но неможам да најдам никаде. Ако некој знае каде има,добро би било да сподели информација![]()
Во СЕТЕК,пишува дека нема на залиха. И јас барам да купам,но неможам да најдам никаде. Ако некој знае каде има,добро би било да сподели информација![]()
Ovie anhoch, od 850 den. go kacija na 980 den. sega gledam 1080 im e. Ako prodolzime da gi reklamirame ovde ke go odnesat na 1480.
Ovie anhoch, od 850 den. go kacija na 980 den. sega gledam 1080 im e. Ako prodolzime da gi reklamirame ovde ke go odnesat na 1480.
A conrad imate li probano da naracate nesto? Pogolema zaebancija nemam slusnato do sega. Pre mesec dena bese koga sakav da naracam/naracav eden termometar koj sveti so zeleno i pisuva go ima na zaliha vo Germanija. Po nekolku saati otkako ja pustiv narackata mi pisuvaat mail deka treba da go platam 100% avansno i se ceka 30-40 dena, a najgolemata glupost im bese sto pisaa i deka e povisoka cena od taa sto stoese na sajtot (odma i ja smenija na sajtot.
Stvarno ne mi e jasno dali ima nekoj sto im poracuva so takvi uslovi.
Ako ne se lazam, ova ne e nesto razlicno(poloso) od toa od anhoch, a cini 700 denari:Ovie anhoch, od 850 den. go kacija na 980 den. sega gledam 1080 im e. Ako prodolzime da gi reklamirame ovde ke go odnesat na 1480.
A conrad imate li probano da naracate nesto? Pogolema zaebancija nemam slusnato do sega. Pre mesec dena bese koga sakav da naracam/naracav eden termometar koj sveti so zeleno i pisuva go ima na zaliha vo Germanija. Po nekolku saati otkako ja pustiv narackata mi pisuvaat mail deka treba da go platam 100% avansno i se ceka 30-40 dena, a najgolemata glupost im bese sto pisaa i deka e povisoka cena od taa sto stoese na sajtot (odma i ja smenija na sajtot.
Stvarno ne mi e jasno dali ima nekoj sto im poracuva so takvi uslovi.
Немам порачувано од Conrad сеуште ништо, ама сум заинтересирам за овај термометер и планирам да го порачам од loging http://www.loging.mk/1454/182894/0/ShowProduct/Meteoroloshka_stanica
па како ке биде со нив соработката ке видеме.
Немаат сите смартфони сензор за температура. На пример samsung S5,iako e eden od podobrite nema,a postariot model S4 ima.Немаш ли смарт телефон? симни апликациција термометар и ке си гледаш како е воздухот во просторијата и други работи.
Goosebumps ме потсети на Jumanji, ме врати у детство малце![]()