Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ти најде да ми кажеш!не е за сите Grand Budapest Hotel![]()
Ај иди глеј Сунгер Боб и гази се од смеење.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти најде да ми кажеш!не е за сите Grand Budapest Hotel![]()
Ти најде да ми кажеш!
Ај иди глеј Сунгер Боб и гази се од смеење.
Метаскор е од критичариА како има рејтинг кога уште не е искочен?
Поимот парно е многу далеку отиден во технолошки смисол во денешно време па добро би било да бидеш попрецизен каков систем имаш од "parno". Ако е оној класичниот т.е ефтино котле од 200еу и 24KW споено на пумпа и радијатори сметката за струја е логична. За споредба еден поквалитетен инвертер за грење 25-40м2 кошта 5 pati повеке од инвестицијата зa такво "парно". Ефтино греење на 150м2 на струја значи инвестиција од 2-4000ки.Здраво дечки едно прашање ако може.
Планирам да ставам печка на пелети па ако може некој да удри некоја груба пресметка за трошок на пелети и цена за печката исто. Печката треба да задоволи 140-150 грубо метри квадратни. До сега се греам на парно и сметките за струја не ми се помалку од 25.000 месечно особено декември, јануари и февруари. Планирам исто така печката да ја поврзам со парното и преку тоа пак да си грее.
Ако може некој да пише тука или ако е некој по стручен нека пушти во инбокс порака.
Исто ако може неколку линкови од фирми за печки и такви работи
Однапред благодарам.
Robocop maybe?Да бе, сеа ми текна, кај нас скоро време некој блокбастер се прикажуваше пред Америка, али не ми текнува баш за кој стануваше збор.
Даa, една недела пред АмерикаRobocop maybe?
Даa, една недела пред Америка
Aли све мислам дека и уште некој имаше...
Не знам за Хобитот, но Iron Man 3 беше блокбастерот што не ми текнувашеХобитот, ако не се лажам.