Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто? Дизајнирана моќност е речиси иста (50W повеќе во корист на РРВ), а РРВ троши помалку струја и има поголем ЅСОР. Јасно се гледа од табелата.Е зашто PPB се подобри ? По еуровент не би рекол дека се подобри ни 35китеПрегледај го приврзокот 133994

Zavisi i koja e vnatresnata temperatura i na koja brzina e ventilatorot (a koja klima e vo prasanje)[DOUBLEPOST=1449124137][/DOUBLEPOST]Kede ima Hitachi klimi?
Porano imase vo tehno klima
Ti ja namestiva li klimata ?tehnoklima imaat[DOUBLEPOST=1449147801][/DOUBLEPOST]5.5ка како ви се сметките? и колку време пуштате? има некој 24ч?

Zavisi i koja e vnatresnata temperatura i na koja brzina e ventilatorot (a koja klima e vo prasanje)[DOUBLEPOST=1449124137][/DOUBLEPOST]Kede ima Hitachi klimi?
Porano imase vo tehno klima
Обавезително!!Е ај сеа, ме терате да го гледам, а убоо си го спремив Mustang...
Треба да се влезе во мод за подесување опции на климата. Се влага со истовремено стискање две-три копчиња на далечинското. Во упатството треба да ги имаш деталните чекори како се прави тоа и која точно опција е калибрацијата на температурата.Молам за одговор на следното прашање ( посебно до @Strelec) и други кои користат клима уред од марката Fujitsu :
Како да го подесам сензорот за температура на внатрешната единица ??? ( Се однесува zа клима уредот марка Fujitsu ASYG 07 LMCA ).
Знам дека тоа може да се направи преку далечинскиот управувач, но не ги знам чекорите како тоа да го направам (не можам да се снајдам).
Молам за одговор и помош.
Однапред Благодарен.
Мислам дека ова е сервисното за твојата клима, на страна 28 е главното подесување иако претходно треба да го провериш сигнал кодот дали е А, b, c ili d како што ти е опишано на страна 30. На А е фабрички подесен сигнал кодот.Молам за одговор на следното прашање ( посебно до @Strelec) и други кои користат клима уред од марката Fujitsu :
Како да го подесам сензорот за температура на внатрешната единица ??? ( Се однесува zа клима уредот марка Fujitsu ASYG 07 LMCA ).
Знам дека тоа може да се направи преку далечинскиот управувач, но не ги знам чекорите како тоа да го направам (не можам да се снајдам).
Молам за одговор и помош.
Однапред Благодарен.