- Член од
- 22 септември 2015
- Мислења
- 17
- Поени од реакции
- 39
Turbo, Auto i Timer...3 opcii sto treba da naucis da gi koristis, gi imas vo upatstvoto samo treba da go procitas.
Ako doagjas doma vo 20:00 casot i togas ja pustas klimata i sakas da te zagree brzo..pustas Turbo(turbo znaci ne samo max duvanje(6ta) tuku i max potrosuvacka na nadvoresnata). Jebi ga, cel den si go ladel stanot, mozes pola saat da potrosis malce i struja
Sekogas ventilatorot na Auto treba da ti stoi namesto vo 5ta brzina (zatoa imas cest defrost, ja siluvas klimata vo 5ta), menuvaj gi stepenite a ne brzinite, brzinite na auto always!
Timer....ako sakas vo 20:00 ko ke vlezes doma da ti e toplo i da duva u 2ra, namesti ja da se ukljuci cas/dva porano....izvni ama i u skopje greeme po 15casa na den na +6 nadvor i toa bez sneg.
Вчера беше на ауто и пак дефрости правеше... Ова за турбово не знаев мислев дува најсилно а не и најжешко ... Како и да е за кратко ќе ја чувам цело време уклучена па ќе видиме. Ќе дадам објективна оценка и мои искуства со климата, нели затоа е форумов да пренесеме искуства и од аспект на лаик како мене.