Која страница е ова?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која страница е ова?
Која страница е ова?
pa ti rabotis li navecer ???/Ova so filtrive, podberete gi zenite povece da cistat niz doma (taa sto e nocta dooooobro odaneta nautro odma za metla se faca) i ce nema potreba od cesto cistenje.
Bez sala jas moite gi cistam ednas pred sezona na ladenje i ednas pred sezona na greenje, pa i togas ne izleguva skoro nisto od niv.

Абе види, јас не сум запознаен со колкав буџет и време располагала екипата. Впрочем од страна на обичен гледач можам да оценам комплетно едно дело, без да ме интересира на кој начин истото го реализирале. Ме разбираш? Еве можеби ќе се согласам дека го извлекле максимумот со тој буџет и екипа. Но на крај тоа мене како уживач во филмската уметност не ме занима. Како уживач сакам повеќе и уште, поквалитетно и никој не може да ми замери за потребата нелиСе сфаќаме?

По е закон комплетно! Тој шо го нејчи негов проблемТи ко прво да не шириш невистини и клевети за По.
Ме сскаш намерно, да ме банираат сакаш.
Другиот дел од постот, апсолутно е на место
Ти ко второ да не лаjкаш невистини и клевети за По
И за краj, Nobody gives a fuck Erich/John
(морав да пробам да напрам некоја поинаква компарација)Ти да си прочитал нешто би знаел дека По нема лоши дела, делови, реченици, зборови, слогови, гласови.E шо, немал треска, туку неквалитетна дрогата била? Му ја измешале со чименто, па зато лошо накуцал.
По е закон комплетно! Тој шо го нејчи негов проблем(морав да пробам да напрам некоја поинаква компарација)

Собата е 16м2, на југ, прописно изолирана, ок столаријаShawshank, Interstellar, La Vita e Bella, American History X, Green Mile, Schindler's List, V for Vendetta...
Mr & Mrs SmithShawshank, Interstellar, La Vita e Bella, American History X, Green Mile, Clockwork Orange, Fight Club, Schindler's List, Psycho, Memento, V for Vendetta...

Forrest Gump; 12 angry men; Life is beautiful, Leon, Cidade de Deus, Witness for the prosecution, Good Will Hunting, A beautiful mind, Пред дождот, Rashomon. The Great Escape. Доста се?navedi mi eden podobar od shawshank?
, потоа пауза па почнува да дува и тоа ладно околу пола минута - минута па продолжува со топло дување). Немам искуство со греење со клима ама климава недува баш врело-немам мерач да мерам колкава е излезна температура, до моментов климава работи 2 часа на 5-та брзина зададена температура 25С во соба е 21С. Сеуште не ја чувам вклучена цело време и незнам дали тогаш ќе се однесува поинаку