Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ova so filtrive, podberete gi zenite povece da cistat niz doma (taa sto e nocta dooooobro odaneta nautro odma za metla se faca) i ce nema potreba od cesto cistenje.
Bez sala jas moite gi cistam ednas pred sezona na ladenje i ednas pred sezona na greenje, pa i togas ne izleguva skoro nisto od niv.

Ova so filtrive, podberete gi zenite povece da cistat niz doma (taa sto e nocta dooooobro odaneta nautro odma za metla se faca) i ce nema potreba od cesto cistenje.
Bez sala jas moite gi cistam ednas pred sezona na ladenje i ednas pred sezona na greenje, pa i togas ne izleguva skoro nisto od niv.
pa ti rabotis li navecer ???/ :) :):)

Абе види, јас не сум запознаен со колкав буџет и време располагала екипата. Впрочем од страна на обичен гледач можам да оценам комплетно едно дело, без да ме интересира на кој начин истото го реализирале. Ме разбираш? Еве можеби ќе се согласам дека го извлекле максимумот со тој буџет и екипа. Но на крај тоа мене како уживач во филмската уметност не ме занима. Како уживач сакам повеќе и уште, поквалитетно и никој не може да ми замери за потребата нели :) Се сфаќаме?

pa ako sakas investiraj uste 500.000 eura ili milion da bide po tvoe :D

Ти ко прво да не шириш невистини и клевети за По.
Ме сскаш намерно, да ме банираат сакаш.
Другиот дел од постот, апсолутно е на место

Ти ко второ да не лаjкаш невистини и клевети за По

И за краj, Nobody gives a fuck Erich/John
По е закон комплетно! Тој шо го нејчи негов проблем :D (морав да пробам да напрам некоја поинаква компарација)

E шо, немал треска, туку неквалитетна дрогата била? Му ја измешале со чименто, па зато лошо накуцал.
Ти да си прочитал нешто би знаел дека По нема лоши дела, делови, реченици, зборови, слогови, гласови.

По е закон комплетно! Тој шо го нејчи негов проблем :D (морав да пробам да напрам некоја поинаква компарација)

Тоj што го неjчи, нека чита Коелjо :D

Дечки, ве молам за една препорака за еден разумно ефтин инвертер за у детска... што е best bang for the buck? Black friday варијанти ако има некои (мада јас не ги гледам), идам утре да пазарам :) Собата е 16м2, на југ, прописно изолирана, ок столарија

^ Тоа е тоа. Сигурно Lynch немало да пробува да го снима Dune со 10K. Што патем 10K се 37,8K во 1977 :D

navedi mi eden podobar od shawshank?
Forrest Gump; 12 angry men; Life is beautiful, Leon, Cidade de Deus, Witness for the prosecution, Good Will Hunting, A beautiful mind, Пред дождот, Rashomon. The Great Escape. Доста се?
Секој од овие би го ставил пред Шошенк.

Cuckoo's nest сум го заборавил.

Последно уредено:
Во Гостивар падна првиот снег, темпертура од нула до +3, прилично влажно е надвор, мојот Хансол изминатите неколку дена работи по 6 часа на ден (од 20 до 02 часот), дефрости овие неколку дена прави скоро секој час и траат по 10 минути (престанува да дува, еднаш испушта воздух нагло како да кашла :eek: , потоа пауза па почнува да дува и тоа ладно околу пола минута - минута па продолжува со топло дување). Немам искуство со греење со клима ама климава недува баш врело-немам мерач да мерам колкава е излезна температура, до моментов климава работи 2 часа на 5-та брзина зададена температура 25С во соба е 21С. Сеуште не ја чувам вклучена цело време и незнам дали тогаш ќе се однесува поинаку

Го гледав Mr. Nobody пак, овој пат во друштво. Ги напна другиве од многу сплетки и се подоткажаа, ради реда до крај го изгледаа. Јас повторно го уживав. Ремек дело у пм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom