Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Истенчен или здебелен, факт е дека подфорумов веќе некои две години е во клиничка смрт (како и хуморот на Ред Џон и Корвус) и вреди да се посети двапати месечно, кога MyloXyloto и grande-juve постираат во Moviespotting.
download.jpg

Ako ti znaci nesto, kako raboti suzumi+ 16, jas sum od Skopje, poveli, ke mozes i sporedbeno so Vivax Gexi (Hansol 12), da uvidis

Eте ти добар предлог @Vlatko 967 (Hansol е модел Gree, а ќе имаш прилика да ја видиш и токму таа Тошиба која те интересира).
Само припази, сум слушнал дека влезница за кај @Sass се плаќа во пиво! ;)

Wild Tales и Enemy ги гледав и двата се одлични ама сигурно на повеќето ви се гледани затоа што често сум ги среќавал.
Режисерот на Enemy е истиот тој од Prisoners и треба да се обрне внимание на него во иднина, го бива многу.
Иако ми се допаднаа приказните може ли да те прашам што е толку одлично кај Wild Tales, искрено јас не ја гледам поентата

Иако ми се допаднаа приказните може ли да те прашам што е толку одлично кај Wild Tales, искрено јас не ја гледам поентата
Поента на комедија е да те насмее :) Се зависи хуморот као легнал, мене супер, сигурно и на џимеј...

Nie Kumanovci sme nauceni koga ideme na gosti da ne ceka kafe normalno so rakija :),
a bogami moze i pivo :)[DOUBLEPOST=1446018653][/DOUBLEPOST]Od Energija mi rekoa deka Toshibata 16-ka mozebi slaba ke mi bide,posto onija vodat do 50m2 i deka najdobro bi bilo da go zemam pojakiot model,e tuka e vece 200e razlika :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom