Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.657
- Поени од реакции
- 31.886
Ај да сменам тема на разговор. Кој ви е бе омилен филм со најниска оценка. Ама онака вистикси да го сакате, не од шо е ретардиран ко онај The Room 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
batman & robin, movie 43 na ovie mi teknuva momentalnoАј да сменам тема на разговор. Кој ви е бе омилен филм со најниска оценка. Ама онака вистикси да го сакате, не од шо е ретардиран ко онај The Room![]()
samo kvalitetni mi se omileniАј да сменам тема на разговор. Кој ви е бе омилен филм со најниска оценка. Ама онака вистикси да го сакате, не од шо е ретардиран ко онај The Room![]()
Ај да сменам тема на разговор. Кој ви е бе омилен филм со најниска оценка. Ама онака вистикси да го сакате, не од шо е ретардиран ко онај The Room![]()
Aрно рече члено погоре, само да се тролало нешто, муабет да не можело да се напрај ццц! (нема асистенции за гол појче, нека те тепа Раде во статистиката на реализација)samo kvalitetni mi se omileni
ssry
Ај да сменам тема на разговор. Кој ви е бе омилен филм со најниска оценка. Ама онака вистикси да го сакате, не од шо е ретардиран ко онај The Room![]()
@Franscoa фрли некој и ти со Џејмисон и АкираAрно рече члено погоре, само да се тролало нешто, муабет да не можело да се напрај ццц! (нема асистенции за гол појче, нека те тепа Раде во статистиката на реализација)
Инаку мене онака шо ми дојдоа прво на памет.
Vampires (1998)- Сосема ок хорор кој го гледав како дете и пред некоја година пак го репризирав. И понатаму ми е страшен и симпатичен што се однесува до приказните околу Дракула.
The Little Prince (1974) - класика која сум ја гледал исто ко помал и чие задоволство чим се присетам го чувствувам до ден денешен![]()
Aрно рече члено погоре, само да се тролало нешто, муабет да не можело да се напрај ццц! (нема асистенции за гол појче, нека те тепа Раде во статистиката на реализација)
Инаку мене онака шо ми дојдоа прво на памет.
Vampires (1998)- Сосема ок хорор кој го гледав како дете и пред некоја година пак го репризирав. И понатаму ми е страшен и симпатичен што се однесува до приказните околу Дракула.
The Little Prince (1974) - класика која сум ја гледал исто ко помал и чие задоволство чим се присетам го чувствувам до ден денешен![]()
Да ти кажам, планирав...Пиши Мр и Мрс Смит де, нема (многу) да ти се смееме!
Van Helsing. Имаше порано нешто под 5, сеа гледам за 1 оцена е качен.Ај да сменам тема на разговор. Кој ви е бе омилен филм со најниска оценка. Ама онака вистикси да го сакате, не од шо е ретардиран ко онај The Room![]()
Мене и Priest ми беше ок, во тој стил. Си имаше хорор моменти.Van Helsing. Имаше порано нешто под 5, сеа гледам за 1 оцена е качен.
Паметно искористени CGI ефекти, интересни карактери, добро одиграни ликови, динамичен и интересен за гледање... солидна фантазија.