Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
pa mi treba za okolu 45 m2 prostor[DOUBLEPOST=1443559175][/DOUBLEPOST]
kolku e ovaa cena
tocna cena utre okolu 9-10h[DOUBLEPOST=1443562092][/DOUBLEPOST]
za prvite cena so montaza 900 i 1000e,a za vtorite modeli 200-250 e poveke!!!!![DOUBLEPOST=1443553164][/DOUBLEPOST]
koja e cenata na ovaa???
pa neli se kazuva deka japan e japan zatoa ne za drugo i ovaa e inaku cool!!!!!![DOUBLEPOST=1443553223][/DOUBLEPOST]
za prvite cena so montaza 900 i 1000e,a za vtorite modeli 200-250 e poveke!!!!!
so tie pari mozes i multisplit 18ka invertor so dve parapetni edinici za dve prostorii da instaliras

дечки знам едно време кано беше многу активен на темава а мислам и со ова се бавеше нешто фирма ли имаше или сервисер.... соларни колектори нешто едно време читав и за нив објаснуваше.... неможам да го најдам на форумов никако а слабп сум активен последно вфрмр. има ли некој контакт од него или да не сменил јузернејм некој да знаа? ми треба човекот - заинтересиран сум конкретно за соларен колектор затворен систем (колектор за топла вода де )

дечки знам едно време кано беше многу активен на темава а мислам и со ова се бавеше нешто фирма ли имаше или сервисер.... соларни колектори нешто едно време читав и за нив објаснуваше.... неможам да го најдам на форумов никако а слабп сум активен последно вфрмр. има ли некој контакт од него или да не сменил јузернејм некој да знаа? ми треба човекот - заинтересиран сум конкретно за соларен колектор затворен систем (колектор за топла вода де )

Еуротерм не ти се бендисуваат?

Скапо ова GREE U CROWN........gwh12ub-k3dna-4f.....79990den (-5% popust)
a GREE HANSOL gwh12tb-s3dna1d....49990 (-5% popust)......

Имаш ПП со контакт.

А кој ги дава попустиве? Како да добијам попуст за Lomoto што сакам да го порачам наредната недела?...

Mitsubishi Heavy Industry или Mitsubishi Electric,koja e razlikata???????????[DOUBLEPOST=1443606458][/DOUBLEPOST]inaku za Mitsubishi Heavy Industry,momentalno davaat 7 god. garancija
Mitsubishi Heavy Industry или Mitsubishi Electric,koja e razlikata???????????

Го гледав вчера Еверест во кино и лично мене не ме имресионираше, ок е, но ништо посебно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom