Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.742
- Поени од реакции
- 27.741
+1everest odlicen, toplo go preporacuvam
многу брзо ми помина филмот иако е 2 саати
+1everest odlicen, toplo go preporacuvam
ne znam za vas no mene mi bese potrogatelen od titanic za malce ke se rasplacev ko malo dete
Аman be, ne e tolku konfuzen....Oldboy (2003) до кај 40-та стигнав и поима немав што се дешава. Изгасив и ми пропадна филм гледањето за вечерва. У КУРАЦ!
Многу си се заебал што си го исклучил...премногу.Oldboy (2003) до кај 40-та стигнав и поима немав што се дешава. Изгасив и ми пропадна филм гледањето за вечерва. У КУРАЦ!
Не го избришав, знам дека е добар, јас ноншалантно му влегов, а и ненаспан. Ќе му седнам за некоја недела пакМногу си се заебал што си го исклучил...премногу.
Oh it will unravel itself. Ќе дознаеш и тоа што треба, тоа што не треба, и тоа што сакаш, и тоа не што не сакаш. Олдбој е филмот кој ме има сјебано во психата најмногу (и еден од десетината 10/10). А сум ги гледам centipede, salo, martyrs...Oldboy (2003) до кај 40-та стигнав и поима немав што се дешава. Изгасив и ми пропадна филм гледањето за вечерва. У КУРАЦ!
Знам дека „имаш tight schedule“ ама догледај го порано и онака ти е изглеан дел, брзо ќе го завршиш.Не го избришав, знам дека е добар, јас ноншалантно му влегов, а и ненаспан. Ќе му седнам за некоја недела пак
по-квалитетна слика е повише MB/GB, blue ray rip 1080р ти е најдобар квалитет на снимка. 120 минутен филм на блу реј 1080p е некаде 10-15 гбДечки незнам дали е соодветна темата али ќе прашам тука. Кој филмови (торенти) би ми ги препорачале да ги симнувам за да добијам што поквалитетна снимка (full hd) ? Јас до сеа сум симнувал само од YIFY ама има од нив 100% подобри... Некоја препорака ???