Corvus
Latrodectus
Niv nashibaj imnekni ti stavav poeni, pak li?
gajle ni e, godinava i slednive ke iznauzivame
ili skratebo hate us cus they aint us![]()

Jas ko harpija kje im vlezam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Niv nashibaj imnekni ti stavav poeni, pak li?
gajle ni e, godinava i slednive ke iznauzivame
ili skratebo hate us cus they aint us![]()

I love me some genius, billionaire, playboy, philanthropistnerd alert![]()

[DOUBLEPOST=1441226651][/DOUBLEPOST]Javi se na kontakt2000, tie porano gi vrsea ovie raboti za niv, ok se i mislam deka cistenjeto e okolu 30evra za vnatresnata edinica, ne so spreevi i drugi gluposti, tuku se vadi cela vnatresna ja nosat vo servis i se demontira i se cisti izmenuvacot.
.
. Еве фотка од надворешната единица, ако сака некој постручен да се произнесе. Ја поставив на надградба на стан од 50 квадрати над куќа (подкровје) со пвц врати и прозори, гипс картон со изолација. Прочитав околу монтажата за некој ситници кој се неопходни при инсталирањето (монтирањето), како поставување гумички помеѓу држачот и надв.единица поради вибрирање, вакумирање на истиот пред првичното пуштање во употреба итн. Момците се средија ферски, ја укључивме и збувта без проблем. Претходно имав обична Беко сплит и ќе нагласам дека Ломово е побучно на внатрешната единица додека е вкључено на опцијата AUTO, а со промена на опцијата FAN бучноста целосно се губи, но само во првата брзина, останатите две кој се како можност се истотака побучни од Бекото, додека надворешната единица не ни се приметува дека работи. GWH12QC-K3DNA1G/O....Ознаката за моделот ја разбирам до цртичката, се останато
...