Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа им е работа бе друже, бараат недостатоци кај популарни филмови и праат да изгледа хумористично, башка убоо си кажа чоекот подобра акција нема годинава а токму тоа неколку форумџии пробуваа да ти објаснат пред некој ден

Пффффф заеби фаца, Даниел Крег коа ќе облече костум нема чоек на планетава што изгледа по Бонд од него
Годинава? Ја неам глеано од 96-та навака боље акција.
Ко мрднат некој, филмов го глеав 5 пути.

Какви суперхерои бре, ја претераа... Секоја година по 10 вакви филма. Бетмени, супермени, курци палци марвел ти реков ми рече.
Разбирам јас ама за секој суперхерој по 5 филма имат. Се кладам следна година ќе имат филм бетмен vs робин, пошо гледав веќе такви комбинации почнаа.
Таму е ќешот па удри ајде. Многу јасно.

Уствари ко ќе видиш се ти е до вкусот, ама шо е многу, многу е.

Какви суперхерои бре, ја претераа... Секоја година по 10 вакви филма. Бетмени, супермени, курци палци марвел ти реков ми рече.
Разбирам јас ама за секој суперхерој по 5 филма имат. Се кладам следна година ќе имат филм бетмен vs робин, пошо гледав веќе такви комбинации почнаа.

Ја напрај работава ко да нема друго шо да гледаш.

Се надевам дека не си поставен во ваква позиција изборот е голем,можностите се големи,платното е големо оди си на imdb и одбери си што ти душа сака и нека не ти чује

co_gogglyeyes.jpg

патем каков монструм е овој кјуби Уф

патем(2) неможев а да не приметам изгледа некој копа низ историјата на мојте постoви и прави колачиња -It's a funny world we live in

Последно уредено:
има изгледа некој leak од трејлер на Warcraft, does not look promising
Ќе бев тотално задоволен ако се одлучеа да го направат целосно анимиран како Final Fantasy Advent Children, нормално со CGI од 2015.

Или веќе ако користат вистински актери мораше да се иде на варијанта со повеќе специјални ефекти и простетика, костими, шминки, чуда. Оркиве ќе бидат со motion capture изгледа за битните ликови а останатото CGI.

Приказната не верувам да разочара, повеќе сум загрижен од техничкиот аспект.

од кај ги нарачуваш? :)
zavvi.com

“Колнати сме, Ирина“ викаш одличен, а? Одма ми се искачи на вочлиста кај нашиве филмови :)

Ми цркна пред некое време хард дискот од 3 тера полн со филмови, и ми го убрза планот за блуреј колекција... до тогаш чував се од 7ца моја нагоре, сеа само 9ките, а 10ките планирам на долг рок да ги соберам на оргинални цедеа.. тоа ми е целта на филмски план :)

zavvi.com

“Колнати сме, Ирина“ викаш одличен, а? Одма ми се искачи на вочлиста кај нашиве филмови :)

Ми цркна пред некое време хард дискот од 3 тера полн со филмови, и ми го убрза планот за блуреј колекција... до тогаш чував се од 7ца моја нагоре, сеа само 9ките, а 10ките планирам на долг рок да ги соберам на оргинални цедеа.. тоа ми е целта на филмски план :)
Колнати сме, Ирина мене многу ми се допадна. Напредна приказна за тоа време од пред 40-тина години, и смел потег на Коле Ангеловски да го сними. Не ме ни чуди што во едно интервју Ангеловски викаше дека од тогашната МРТ не му го прифатиле филмот, па морал да го праќа во Белград. Одлична глума со одлични глумци, Бата Живоиновиќ, Неда Арнериќ, Мето Јовановски. Ѕирни го па очекувам и твое мислење. :)

Последно уредено:
Eternal Sunshine of the Spotless Mind е еден од моите омилени филмови си го репризирав вчера кога го видов дека си го земал блу реј. А дефинитивно и уште некои филмови ќе репризирам и онака некако од новиве што излегоа не ми се свиѓаат некако.

Дојдов само една препорака да ви пишам

филмов е најдобриот од сиромашнава година. Препорака, чиста 10ка, никој нема да зажали ако го погледне :)

Дојдов само една препорака да ви пишам

филмов е најдобриот од сиромашнава година. Препорака, чиста 10ка, никој нема да зажали ако го погледне :)
Што збориш бе. Допрва следуваат јаките филмови. Овој до тогаш ќе биде само просечен. :icon_mrgr: Летото секогаш е сушно, кај си видел оскаровски филм у лето да има премиера, ко сите по одмори фатени.

Допрва се чекаат Сикарио, Магбет, The Revenant со Дикаприо, Everest со Гиленхол мислам беше, Дениш гирл со Редмејн... Далеку е годинава од завршена и лоша. :D

Што збориш бе. Допрва следуваат јаките филмови. Овој до тогаш ќе биде само просечен. :icon_mrgr: Летото секогаш е сушно, кај си видел оскаровски филм у лето да има премиера, ко сите по одмори фатени.

Допрва се чекаат Сикарио, Магбет, The Revenant со Дикаприо, Everest со Гиленхол мислам беше, Дениш гирл со Редмејн... Далеку е годинава од завршена и лоша. :D

Zboruvav za toa so dosega izleglo. Znaev oti ke me citira nekoj :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom