W
wicked_1
Гостин
This is England dobar e?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Куќа или стан која не е затоплувана цела зима е многу тешко да ја стоплиш. Ѕидовите и стварите се студени и потребно време од најмалку неколку дена за да тие се стоплат., за зимоска за две недели одмор освен со струја мене не ми личи логично со друго да се греат.
Имаш право еве сега дојдоа и цел ден греалките и беа пуштени и ништо, а станува збор за куќа на две спрата.Куќа или стан која не е затоплувана цела зима е многу тешко да ја стоплиш. Ѕидовите и стварите се студени и потребно време од најмалку неколку дена за да тие се стоплат.
Во такви услови единствено се ефикасни обичните инфра гралки со ( вжарена жица ) и обични печки на дрва
А на дрва зошто не се грее? Сепак најефтино е на дрва.Имаш право еве сега дојдоа и цел ден греалките и беа пуштени и ништо, а станува збор за куќа на две спрата.
@Daniel. Прашање за тебе - за Џон Доу мислиш?p.s. Прашање за фановите на Дејвид Финчер - Да не ви е познато името на главниот лик?
Да, али во Se7en Спејси баш се викаше Џон ДоМоже ова ќе ти звучи како шок, ама...
za dve nedeli samo panelki i tolku. a pred da dojdi, mozis da mu gi pushtis na nekoja sredna jacina, da si mlacat edno dva dena, pa nashiot makedo-germano nema da sedi vo ladno i nema da ima ladni zidovi. Iskreno, ako se raboti samo za dve nedeli, totalno nepotrebno se zamarashПа од Германија доаѓа на одмор за две недели, парите за нив не се проблем, сакаат решение.
Имаа изолација, имаат нови прозорци. Имаат двоумење меѓу централно греење и панели во секоја соба. И инверторите се добра инвестиција.
I site drugi so odgovoriteIskreno, ako se raboti samo za dve nedeli, totalno nepotrebno se zamarash
Ako isklucivo od ovie mesta sto gi navede mora da zemes, nemas nekoj izbor na dobra klima. Neznam Panasonicot vo technomarket sto e 40000 den. kako se odnesuva, mozebi toj e i najdobriot izbor od ovie technoshopovi.Луѓе дајте препорака за добар инвертер. Имам Горење, ја купив летоска ама на секој саат кога е ладно прави дефрост. Сега имам во план да ја префрлам во спална а новата да ја ставам во дневна. Дневната ми е некаде околу 25-27 м2. Имам можност да бирам од Техно Маркет, Нептун и Сетек.