Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене ми се допаѓа внатрешнната единица да е доле. Ние климите ги користиме речиси исклучиво за затоплување. Минатото лето дали неколку пати ја користев за ладење.Интересно е да прочитаме мислења за ова.... Верувам не ‘‘трпи‘‘ уредот!?
Како надополнување на сликата со кучето што спие под нискомонтираната (45цм од подот) внатрешна единица би ги додал уште овие 2 слики на кој се гледа како е скриена климата во дрвенарија, столарот многу добро го вклопил во елементите од кујната и колку што разбрав од дискусијата решетка со отвори има и над самата клима т.е усисната страна исто како што има решетка и на предната страна кај што и издувот. Исто предната решетка се отвара т.е. не е фиксирана, на шарки е врзана за корпусот заради промена на филтри а и кога е потребен максимален издув.Внатрешното тело поставено не стандардно горе, туку ниско, ми изгледа како генијална идеја! Нема ‘‘дишење во врат‘‘ дување де директно во глава....
Шо снимка најде на 40 инчи шо испаднало добро?
Се ми е гледано. Дај друго дете.![]()