Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
"Mr. Holmes"
Teaser_poster_for_Mr_Holmes.jpg

Изгледа дека Шерлок е еден од највиталните филмски ликови, и изгледа дека инфлацијата на идеи во Холивуд не стивнува.
Сер Јан Меккелен е новиот Шерлок. Подостарен додуша. Му се изнаредија на ликов (на Шерлок, да нема забуни) повеќе актери да го глумат
Џереми Брет, Бенедикт К., Џони Ли Милер, Роберт Дауни Џ., Кристофер Ли и уште многу други, познати и помалку познати глумци. Немам големи очекувања, па можеби и ќе ми се допадне филмов.

Лоша критика го прати Егзодус от на Бејл ама мене ми беше одличен

такоџе, ми се допадна филмот, приказната ја знам т.е. ја имам гледано во друг филм, но овде беше одлично обработена, патем глумата на Бејл беше одлична (y)

This is England dobar e?
Meне ми беше ептен симпатичен филм, кој го доловува баш она англиското :)
Интересни ликови и глума, покрај приказната си има филмот.

такоџе, ми се допадна филмот, приказната ја знам т.е. ја имам гледано во друг филм, но овде беше одлично обработена, патем глумата на Бејл беше одлична (y)
Сега ќе ги гледам Secrets of the 10 plagues од Nat Geo :)[DOUBLEPOST=1425918112][/DOUBLEPOST]Contact, Interstellar за сиромашни ;)

Последно уредено:
Секако. Или си фан на Финчер, или не залудно го имаш ова корисничко име ;)
Може ова ќе ти звучи како шок, ама...
  1. The names "John Doe" for males, "Jane Doe" or "Jane Roe" for females, or "Jonnie Doe" and "Janie Doe" for children, or just "Doe" non-gender-specifically are used as placeholder names for a party whose true identity is unknown or must be withheld in a legal action, case, or discussion.

Може ова ќе ти звучи како шок, ама...
Немав инфо за ова, едноставно ми се виде интересна коинциденција помеѓу овие два филма. We learn new things every day ;)

Немав инфо за ова, едноставно ми се виде интересна коинциденција помеѓу овие два филма. We learn new things every day ;)
Ама еве @grande-juve ме поправи значи и ти си бил во право :) Само не ми е јасно зошто се викаше Џон До во филмот? Не сум го гледал одамна и не можам да се сетам.

Ама еве @grande-juve ме поправи значи и ти си бил во право :) Само не ми е јасно зошто се викаше Џон До во филмот? Не сум го гледал одамна и не можам да се сетам.

Нели и тој беше некој вид на одмазник, убиваше луѓе кои имаа направено некој грев и буквално го впишуваше гревот кој го имаа направено. Најверојатно од таа причина Финчер му го има дадено баш тоа име. Нема ништо случајно кај него.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom