Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе кој го гледал The Exam и му се допаднал би го препорачал Fermat's Room. Солидно трилерче, мада не очекувајте некои мајндфак момент. Предвидлив ама добар за тепање време и логично размислување :)

Што ако ви пишам дека ги немам гледано мајмуните сите делови и терминатор. Ќе јадам бан?

Gi imav prvite 2 dela gledano mnogu pati, sea i niv gi repriziram pred noviot koj ke izleze godinava.
Аха да ти кажам и дека ќе има нови делови на Fast and Furious и
Mission Impossible време е да почнеш да ги репризираш претходните. :)

Аха да ти кажам и дека ќе има нови делови на Fast and Furious и
Mission Impossible време е да почнеш да ги репризираш претходните. :)

Ej brad, mi ides kontra na sekoj post, izvini ama moze da znam so tolku ti iam zgreseno? Mene mi dosadi veke, aj staj me na ignor.

On topik, ne grizi se za FF i mision impossibl, ke Im dojde redot.

Што ако ви пишам дека ги немам гледано мајмуните сите делови и терминатор. Ќе јадам бан?

Да. Како причина ќе пишува You'll be back, пошто со целиот тајм травел некои ситници се променети :icon_lol:

The Hobbit:An Unexpected Journey и The Terminator си лапнаа 9-ка од Дрогирашот.
Сега ќе каже дека пак му идам контра. :icon_lol:

The Hobbit:An Unexpected Journey и The Terminator си лапнаа 9-ка од Дрогирашот.
Сега ќе каже дека пак му идам контра. :icon_lol:

Глуп си и колку твојот ник, иди гледај дигимон, тоа би ти лежело најмногу.

Неќам да јадам бан од темава, ако сакаш расправии пиши пп, ако незнаеш како кажи, јас ќе ти пишам.

П.с И јас се прашувам како ке ги горите брикетите без дрва за потпал. Без разлика дали било дрво или брикета треба да има слој жар за да се фатат.
Решен проблем :) Имаш право ова е повеќе печка од камин и како што изгледа добро ми отвара апетит да си направам вистински камин некоја следна година
Темава е најекономично греење и ќе престанам да ја загадувам со моево крајно неекономично арно ама лезтско мачјо греење и читање книги пред пламенчињата
Налето дрва и изгледа ќе биде економично и ќе ви кажам в година- сега за сега по сите мерења ќе потрошам 8000 во следниве два месеци за гориво, и од ваква жена Господ да ве чува сите што мерите на греењето :)

Оригиналниот Терминатор е за 9, одличен Sci-Fi и класик.

Хобитите подфрлија во споредба со LotR но сепак се добра забава и must watch за фановите на Tolkien.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom