Темава не е spoiler free, you know!Сега му е на ред тој, наназад ги гледа, Мементо стајл![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Темава не е spoiler free, you know!Сега му е на ред тој, наназад ги гледа, Мементо стајл![]()
Кажете нешто за The Grand Budapest Hotel...
Некако не можам да го гледам, од самиот трејлер ме мава некоја депресија мислам...
Ало, како помина незабележително ова?Многу стар ми е некако овој. Ретко гледам филмови постари од 90та.
Досега го немаше гледано Терминатор?Ја финиширав и Jurassic Park триологијата, таман пред да излезе новиот. Фан сум на авантури, првиот беше, секоја чест, уживав во секој детал. Вториот такоџе беше добар. Е третиот, веќе мислам дека и не требало да постои, едноставно немало потреба, ништо, ама тотални ништо не ми беше лол во филмот. Сите три имаа добри краеви
Џурасик Парк новиот ќе биде римејк или некои никакво продолжение? Не сум упатен.
У меџувреме, сеа на ред е терминатор.
БрадEj brad, mi ides kontra na sekoj post, izvini ama moze da znam so tolku ti iam zgreseno? Mene mi dosadi veke, aj staj me na ignor.
On topik, ne grizi se za FF i mision impossibl, ke Im dojde redot.
Брад![]()
Репризирање на филмови е подосадно и од моите контри.
Kje mu prostish, deformacija mu e toa, mora da se izrazuva ko wot, taka se uspevalo vo podforumov, zato i jas so latinicava eve...Брад![]()
Репризирање на филмови е подосадно и од моите контри.
Што му фалеше на Терминатор 3 бе? Дури и терминаторка имаше таму!@HoT IcE , pred da gi izgledas Terminator 1 i 2 ne sakam da me komuniciras po PP, na profil, so citat, tag i ne sakam da mi go spomnuvas nikot zaludno vo post.
Now get to work! :-D
Мислиш дека имаш ник на паметен книжевник и туку така ќе лепиш 9-ки?
@Дињата на Анчо моментално гледа Дигимон.