Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
ља минољета офера, филмчиња ипол има вечер на емтиви. Некои велеа крајот го предвиделе, ја ни приближно но бев, но филмот беше :cuc:. Незнам како не зеде оскар лани, номиниран беше??

Кажете нешто за The Grand Budapest Hotel...
Некако не можам да го гледам, од самиот трејлер ме мава некоја депресија мислам...

Некако не можам да го гледам, од самиот трејлер ме мава некоја депресија мислам...
Jас му седнав со намера да гледам комедиjа - го прекинав.
Еве овде викаат авантура бил, Индиана - авантура не е.
Некоjа коjзнае каква wow приказна исто, нема.
Е! Евентуално ако уживаш во визуелна перфекциjа, некакви бои, и ако тоа е доволно да седнеш филм да гледаш, седи глеj го.
Oд моjа страна нема препорака во било коj жанр.

Интересна авантура е филмот, чуден на моменти. Не е ни права комедија ни драма онака лајтерски филм е. Почни да го гледаш би требало да те заинтересира приказната.

Какво кјутче е Кери Мулиган во Drive, лелелле, како се смешка awwww циицициицици амммммм ЊОМ.

mZmZVzv.jpg

dlixq57.jpg

киииииииииииииииииииии
Многу стар ми е некако овој. Ретко гледам филмови постари од 90та.
Ало, како помина незабележително ова?
Бан одма.

Ја финиширав и Jurassic Park триологијата, таман пред да излезе новиот. Фан сум на авантури, првиот беше :cuc:, секоја чест, уживав во секој детал. Вториот такоџе беше добар. Е третиот, веќе мислам дека и не требало да постои, едноставно немало потреба, ништо, ама тотални ништо не ми беше лол во филмот. Сите три имаа добри краеви (y)
Џурасик Парк новиот ќе биде римејк или некои никакво продолжение? Не сум упатен.

У меџувреме, сеа на ред е терминатор :).

Ја финиширав и Jurassic Park триологијата, таман пред да излезе новиот. Фан сум на авантури, првиот беше :cuc:, секоја чест, уживав во секој детал. Вториот такоџе беше добар. Е третиот, веќе мислам дека и не требало да постои, едноставно немало потреба, ништо, ама тотални ништо не ми беше лол во филмот. Сите три имаа добри краеви (y)
Џурасик Парк новиот ќе биде римејк или некои никакво продолжение? Не сум упатен.

У меџувреме, сеа на ред е терминатор :).
Досега го немаше гледано Терминатор? o_O :eek: o_O :eek:

Аха да ти кажам и дека ќе има нови делови на Fast and Furious и
Mission Impossible време е да почнеш да ги репризираш претходните. :)

Ej brad, mi ides kontra na sekoj post, izvini ama moze da znam so tolku ti iam zgreseno? Mene mi dosadi veke, aj staj me na ignor.

On topik, ne grizi se za FF i mision impossibl, ke Im dojde redot.

Ej brad, mi ides kontra na sekoj post, izvini ama moze da znam so tolku ti iam zgreseno? Mene mi dosadi veke, aj staj me na ignor.

On topik, ne grizi se za FF i mision impossibl, ke Im dojde redot.
Брад :icon_lol:
Репризирање на филмови е подосадно и од моите контри.

Ќе ги зирнам кај и да е.
Иначе го гледав Under The Skin, конечно.. Интересно филмче, ме замори малце да бидам искрен па малце и го гуглав на крај за да сфатам комплетно, али интересен филм онака отворен за различна интерпретација, сметам дека беше малце пребавен али пак ќе кажам - интересен, поради начинот на кој се отпакува приказната, ситните детали во филмот и то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom