Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Што ако ви пишам дека ги немам гледано мајмуните сите делови и терминатор. Ќе јадам бан?

Gi imav prvite 2 dela gledano mnogu pati, sea i niv gi repriziram pred noviot koj ke izleze godinava.
Аха да ти кажам и дека ќе има нови делови на Fast and Furious и
Mission Impossible време е да почнеш да ги репризираш претходните. :)

Што ако ви пишам дека ги немам гледано мајмуните сите делови и терминатор. Ќе јадам бан?

Да. Како причина ќе пишува You'll be back, пошто со целиот тајм травел некои ситници се променети :icon_lol:

The Hobbit:An Unexpected Journey и The Terminator си лапнаа 9-ка од Дрогирашот.
Сега ќе каже дека пак му идам контра. :icon_lol:

П.с И јас се прашувам како ке ги горите брикетите без дрва за потпал. Без разлика дали било дрво или брикета треба да има слој жар за да се фатат.
Решен проблем :) Имаш право ова е повеќе печка од камин и како што изгледа добро ми отвара апетит да си направам вистински камин некоја следна година
Темава е најекономично греење и ќе престанам да ја загадувам со моево крајно неекономично арно ама лезтско мачјо греење и читање книги пред пламенчињата
Налето дрва и изгледа ќе биде економично и ќе ви кажам в година- сега за сега по сите мерења ќе потрошам 8000 во следниве два месеци за гориво, и од ваква жена Господ да ве чува сите што мерите на греењето :)

Оригиналниот Терминатор е за 9, одличен Sci-Fi и класик.

Хобитите подфрлија во споредба со LotR но сепак се добра забава и must watch за фановите на Tolkien.

Глуп си и колку твојот ник, иди гледај дигимон, тоа би ти лежело најмногу.

Неќам да јадам бан од темава, ако сакаш расправии пиши пп, ако незнаеш како кажи, јас ќе ти пишам.
Мислиш дека имаш ник на паметен книжевник и туку така ќе лепиш 9-ки? :coffee:

@Дињата на Анчо моментално гледа Дигимон.

Леле бе па тоj нашол за никови да збори а до вчера беше бомбастичен дрогираш..
Аj бе идам Baby's day out да си глеам на тв го даваат после 15 години

Дрогирашот покажува повеќе интелект од добар процент повеќекратно постари јузери на форумов.
Нормално дека не може иста оценка да добие и Хобитот и Терминатор, но тој ги гледа во современо доба каде ефектите на Терминатор 1 се далеку од денешното ниво и не може да го доживее како тогаш, кога бил на врвот.

T3 ти е како Кум 3. Пристоен е, не ги срами предходниците, но не е на нивото. Може да се гледа а може и без него.
Така нешто, али штом станеш фан на Терминатор, нема сила што ќе те запре да ги гледаш 3та и 4та :)

Naprotiv, temata e za ekonomicno zagrevanje, a zagrevanje na drva so sekundarno sogoruvanje e bas takvo EKONOMICNO i NAJDOBRO, se razbira ako se ima uslovi za toa....
Temata ja "trujat" i ponatamu so postovi za greenje na el. grealki od razni vidovi, za koi site dobro znaeme kolku se ekonomicni.

ако земиш налето 6-7 кубици на рати и по пристапни цени тогаш поефтино нема, а вака големата соба е топла малите се млаки ни простор зафаќа ни инвестиција некоја не беше, ама ако нема дрва на време и ако треба овој период да се купуваат ич не е ефтино

Ja da sum vlast bi gi poskapel drvata za 300% ili bi gi zabranil, pa ne se dise vece vo Tetovo. Kaj mene od 6 stana 5 se great na drva, prozor ne se otvara ni na 5 min. da proluftiras, mirisame vo stanov na hranata sto ja gotvime. UZAS!!!

Мене Терминатор ми е омилен SF а четврката не ми е гледан. Читав како го торпедираат на интернет и не сакав да си расипувам.
Јака ти душа! Боље ти е од Матрикс? say yes

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom