Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
колку само си грешка, без проблем работи Дтс на Лед тв

Јас се чудам симиња 20гб а го гледаат на 20 inc монитор.
LG не подржуваат дтс аудио. Исто мислам дека и Самсунг и Филипс.

Зборувам за да пушташ директно преку усб не преку кабел

LG не подржуваат дтс аудио. Исто мислам дека и Самсунг и Филипс.

Зборувам за да пушташ директно преку усб не преку кабел

нормално од усб не сум од марс паднат Новите Лг подржуваат сега,Самсунг без проблем цепа дтс

Последно уредено:
нормално од усб не сум од марс паднат Новите Лг подржуваат сега,Самсунг без проблем цепа дтс
Штом така викаш ќе побарам update-и за мојот телевизор. Иако не е смарт имам опција преку усб да снимам нови драјвери

Штом така викаш ќе побарам update-и за мојот телевизор. Иако не е смарт имам опција преку усб да снимам нови драјвери

Сигурно имаме ист ЛГ ако имаш ЛГ
Мојот е ЛГ 42LM615S 3Д не е смарт и не чита дтс за жал , и со нов упдајт направен исто не чита, срека имам дм500 хд па преку него гледам од усб.
Сите Смарт од Лг и Самсунг без проблем тераат Дтс.

usb.. sto ne gleate od cdinja ako ne, part1, part2..
eden hdmi ili obicen ako imate dobar surround, so ke vi e zvuk od tv..
a iskreno, ja bolje detalji vkusuvam na 40ce doma so 40gb snimka, negoli koa idam na kino..

go gledav the wind rises od miyazaki.. em nominiran za oskar, em gordon-levitt i se toa.. ali me razocara.
izgleda ne mi legna prikaznata

Пред некој ден почнав да го гледам The Orphanage,ама не го догледав.Ме мрзи да го гледам пак,може некој да ми каже како завршува?Ме интересира дали е сличен со The Others.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Jas pak si go gledav A long way down so Aron Pol, posle odlicnata gluma vo NFS.

Neznam, mi bese interesen fiilmov, mada ne e nisto posebno imase nekoi predobri sceni :)

A, ionaka nema so da se gleda ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom