Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.211
Поени од реакции
8.312
LG не подржуваат дтс аудио. Исто мислам дека и Самсунг и Филипс.

Зборувам за да пушташ директно преку усб не преку кабел
нормално од усб не сум од марс паднат Новите Лг подржуваат сега,Самсунг без проблем цепа дтс

Последно уредено:
Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
нормално од усб не сум од марс паднат Новите Лг подржуваат сега,Самсунг без проблем цепа дтс
Штом така викаш ќе побарам update-и за мојот телевизор. Иако не е смарт имам опција преку усб да снимам нови драјвери

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.211
Поени од реакции
8.312
Штом така викаш ќе побарам update-и за мојот телевизор. Иако не е смарт имам опција преку усб да снимам нови драјвери
Сигурно имаме ист ЛГ ако имаш ЛГ
Мојот е ЛГ 42LM615S 3Д не е смарт и не чита дтс за жал , и со нов упдајт направен исто не чита, срека имам дм500 хд па преку него гледам од усб.
Сите Смарт од Лг и Самсунг без проблем тераат Дтс.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.115
usb.. sto ne gleate od cdinja ako ne, part1, part2..
eden hdmi ili obicen ako imate dobar surround, so ke vi e zvuk od tv..
a iskreno, ja bolje detalji vkusuvam na 40ce doma so 40gb snimka, negoli koa idam na kino..

go gledav the wind rises od miyazaki.. em nominiran za oskar, em gordon-levitt i se toa.. ali me razocara.
izgleda ne mi legna prikaznata

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Пошто имаме 1 лап топ дома и 1 пц, не ми е изводливо да го зафатам 3 саати и него и телевизорот па подобро ми е преку УСБ. Батали тоа.

Ете дојде и тој ден, после стотици рангирани филмови на ИМДБ да дадам и една единица и тоа на Locke. Значи тотална катастрофа, филм без содржина и без цел. Слободно можете да го пуштите првите 10 и последните 10 минути и како ништо да не сте испуштиле. Среќа што не отидов во Сити Мол на кино оти потоа со картата ќе се задушев од мака. Си ги барам назад 1 саат и 30 мин од животот. ПУ!

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Jas verzii od nad 10-15 gb simnuvam samo filmovi koi gi ocekuva svetot so nettpenie. Gravity, hunger games, LOTR itn..

Gi gledam na 42ka, grmat :).

Baska, i ja gledam preku USB, HDMI neam uste :)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Rundskop ептен јак.
Филм што прави студија на еден лик што има пеколна судбина. Приказната е одлично избработена и ни кажува за мафијата што се бави со трговија на вештачки хормони за раст на животни и сплетката на главниот лик во нивната шема. Филм со меланхолична атмосфера.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.591
Поени од реакции
87.960
Сешто е над 1 гига е за пички :love:

Не озбилно дај не бидете расисти, јас сеуште гледам филмови од 700 мб, не дека сакам туку морам заради тракторов на којшто седам... доволно е да ви кажам дека сеуште користам ХР, за да ви стане јасно... затоа полека малце во иднина, да не се вреѓаме сега. Филмови од 40 гига не ве прават поголеми филмомани од ние обичните смртници :icon_mrgr:

Инаку деновиве го гледав Chernobyl Diaries , ептен глупо филмче снимано со мобилен телефон, а стварно имав големи очекувања од срањево... (n)

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.825
Поени од реакции
11.916
Пред некој ден почнав да го гледам The Orphanage,ама не го догледав.Ме мрзи да го гледам пак,може некој да ми каже како завршува?Ме интересира дали е сличен со The Others.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Дали има некоја страна каде би можел да проверам кога ќе излезе одреден филм во HD? :) , фала однапред.

Kajgana Shop

На врв Bottom