Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да ве известам дека климава сепак е енергетска класа G. Иако уште се замарам со ДПИ (државен пазарен инспекторат) сепак Нептун ги смени флаерите и сега не кажува дека се А+ енергетска ефикасност и за ниту една клима не кажува која енергетска класа е. Така да внимавајте што клими ке купите иако како што гледам нема во Македонија клима со енергетска ефикасност А+

Заврши голготата по инспекциите и Нептун ми даде нови клими инвертер за замена на старите што тврдеше од почеток дека се со енергетска ефикаснос А++ така да ако си ги бараш своите права сепак на крај ке ги добиеш башка и казна лапнаа :) Па пак нека лажат ова за памет им беше

Заврши голготата по инспекциите и Нептун ми даде нови клими инвертер за замена на старите што тврдеше од почеток дека се со енергетска ефикаснос А++ така да ако си ги бараш своите права сепак на крај ке ги добиеш башка и казна лапнаа :) Па пак нека лажат ова за памет им беше
:pipi::cuc::pipi::cuc::pipi::cuc:

10403313_10204129757434306_2847328944236848500_n.jpg

:cuc:

Еј да бе не видов датум на излегување само,а друго све изанализирав, најбитното го забораив, комедии сум :noze:

Sekoja cest, bravo!

да се потсетиме.... уф :cuc:

Последно уредено:
Каде во Скопје да побарам клима, квалитетна 90% за разладување на добро изолиран стан од 45м2?

Мислам на Gree, Toshiba и уште некоја марка ако ја заборавив.

Однапред фала

Најискрено без да го прочитам постот си реков "Еј Лабина Митевска...ај баш да видам што сакал Анон да пише за неа"

Amelie на бокс офисот има напревено 173милион долари низ цел свет.
The Da Vinci Code има направено 758милион доалри.

Аналогно на ова повеќе луѓе ја имаат видено и ја знаат од Кодот на Да Винчи него ли Амелија.

На пример ти можеби Сталоне најпрвин го знаеш од порничот ама тоа го виделе илјада луѓе така да.. :icon_mrgr::)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom