Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
:pos: Од цела деценија :facepalm: Значи во останатите најдобри, покрај non stop и 3-4те други слични од Нисон е и Death Race 2.

Само овие ^ да си ги гледал во последнава деценија нема да речиш дека се најдобри .....

Not enough Lynch за вкусот на Џимеј :D

World War Z е доста лош. Колкави очекувања имав, а едвај 5ка му дадов. 7ката на ИМДБ и тоа како не е заслужена.

Ја има ли некој гледано трилогијата Easy Money ака Snabba cash со Робокапот?
Да се симиња или не?

x men days of future past до толку е добар ?

8.6/10 ќе паѓа ова или рано е да се збори ама гледам сеа за сеа не мрда

Јас земав таква клима и во Нептун ме убедуваа дека е А+ ама кога ми ја монтираа во упатсвото на климата искочи нешто друго дека е енергетска класа G со SEER 2.6 i SCOP 1.9 така да изгледа се е само лага. Се јавив пак во Нептун и ме убедуваат дека според региони таа имала различни енергетски вредности и за МК имала А+. Јас не им верувам па ги пријавив во Организација на Потрошувачи па ке видиме што ке искочи па ке ве информирам. Иначе можеш да ја најдеш на интернет под име SAMSUNG AR12HQFSBWKN

Сакам да ве известам дека климава сепак е енергетска класа G. Иако уште се замарам со ДПИ (државен пазарен инспекторат) сепак Нептун ги смени флаерите и сега не кажува дека се А+ енергетска ефикасност и за ниту една клима не кажува која енергетска класа е. Така да внимавајте што клими ке купите иако како што гледам нема во Македонија клима со енергетска ефикасност А+

Сакам да ве известам дека климава сепак е енергетска класа G. Иако уште се замарам со ДПИ (државен пазарен инспекторат) сепак Нептун ги смени флаерите и сега не кажува дека се А+ енергетска ефикасност и за ниту една клима не кажува која енергетска класа е. Така да внимавајте што клими ке купите иако како што гледам нема во Македонија клима со енергетска ефикасност А+
Samo inverter modeli moze da bidat A energetska klasa, ili A+, A++
Obicnite, ne-inverter modeli nemoze da nosat takva oznaka. Evropska regulativa.
Mislam deka vo nekoi Evropski zemji veke e zabraneto da se prodavaat ne-inverter klimi.

A toa sto go pisuvaat neptun, tecnomarket, set... ili go kazuvaat prodavacite, vo nikoj slucaj ne e verodostojno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom