Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
2009та е :D :D[DOUBLEPOST=1401130471][/DOUBLEPOST]
2006та е овој :D

Реков до сега, пошто се поминати 3 ипол години па ем помалку години, ем добро е да се види до каде е оваа деценија на филмски план во споредба со другите :)

Те прочитав 2000та не 2010 затоа и ме збуни кога го одбра Black Swan :P

Сеа потешко ми е ....

Играј си еци-пеци-пец на овие и одбери си еден, пошто ја не можам :D :

50/50

Django

Side Effects

Prisoners

The Fighter

Cpt. Philips

Те прочитав 2000та не 2010 затоа и ме збуни кога го одбра Black Swan :P

Сеа потешко ми е ....

Играј си еци-пеци-пец на овие и одбери си еден, пошто ја не можам :D :

50/50

Django

Side Effects

Prisoners

The Fighter

Cpt. Philips
Море и од 2000 да беше пак ќе го одберев Лебедот :D

Чудо никој не го спомна последниот Бетмен

2009та е :D :D[DOUBLEPOST=1401130471][/DOUBLEPOST]
2006та е овој :D

Реков до сега, пошто се поминати 3 ипол години па ем помалку години, ем добро е да се види до каде е оваа деценија на филмски план во споредба со другите :)

Me fati na iskacanje, ne mislev deka e 2010ta a on 2009ta, tuku mislev od 2000ta do sega.. poso spomna decenija a ja sum star. :D

Za mene Melancholia.

also, interesno nadopolnuvanje moze da napraime

http://forum.kajgana.com/threads/Најдобри-филмски-декади.34579/

simspsons_fc.jpg

9ufxJ.png

fight_club_1440w.jpg

Pain & Gain....поглупо нешто немаат направено овие 4 години.

Мех мене ми беше сасвим ок Pain and Gain дури и рецензија пишав на форумов за него

Мех мене ми беше сасвим ок Pain and Gain дури и рецензија пишав на форумов за него

I mene mi bea zabavni Pain and Gain i Spring Breakers.. za This is the End da ne zboram pa. :D

Inaku najlos nekoj horor definitivno, aj ke idam so The Last Exorcism Part II

Kaко мина X-Men новиот кај критиките.. ќе идам деновиве да го гледам во кино, па ми текна дека немаме тема Блокбастери 2014.
Ја отстапувам традицијата ако сака некој, @dragonsky maybe?

First class bese blockbuster na godinata. Edvaj cekam za ovoj, mada wolverinite site mi se tapa i samo mi unistuvaat serijalot. (n)

Orphan filmsite :drk: neso slicno ko nego i ostala bagra psiholoski napnati,tenzicni filmoj? osven sixth sense,the others i tie spanskite filmoj

Go gledav eurovent sertifikat. Web stranata. Mislam deka nekoj objasnuvashe no ima mnogu postovi nazad..... prashanjeto mi e, shto beshe toa TOL I ostanatite kratenki? Konkretno gi gledav karakteristikite za suzumu plus 16000 btu, ama ne znam so vidov. Koj znae neka objasni molam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom