Аnimal Kingdom за мене , иако гарант има уште некој.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

2009та е![]()
[DOUBLEPOST=1401130471][/DOUBLEPOST]
2006та е овој
Реков до сега, пошто се поминати 3 ипол години па ем помалку години, ем добро е да се види до каде е оваа деценија на филмски план во споредба со другите![]()

:2009та е![]()
[DOUBLEPOST=1401130471][/DOUBLEPOST]
2006та е овој
Реков до сега, пошто се поминати 3 ипол години па ем помалку години, ем добро е да се види до каде е оваа деценија на филмски план во споредба со другите![]()

Red Dawn & Cabin in the woods дефинитивно најлоши кој сум ги гледал.ај да видиме па кој ви е најлош? од 2010 до 2014.![]()
Мех мене ми беше сасвим ок Pain and Gain дури и рецензија пишав на форумов за него

Прееска го гледав. И јас за First Class го делам мислењето, а овој може и подобар да ми е, уште не сум одлучил, си го премотувам сегаKaко мина X-Men новиот кај критиките.. ќе идам деновиве да го гледам во кино, па ми текна дека немаме тема Блокбастери 2014.
Ја отстапувам традицијата ако сака некој, @dragonsky maybe?
First class bese blockbuster na godinata. Edvaj cekam za ovoj, mada wolverinite site mi se tapa i samo mi unistuvaat serijalot.![]()