Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добро бе бале... те читам од првиот пост што го пиша за ова... ти ова го нарекуваш самочистење? демек сопствено чистење, сам себе го исчистил?Znaci filtrite kaj klima uredite ne se obicni filtri samo za prasina. Da, ja imaat i taa uloga no skoro site od niv se oblozeni so aktiven jaglen, srebro ili nekoi kiselini i drugi sredstva koi gi zadrzuvaat bakteriite, mikroorganizmiite, neprijatniot miris i prljavstinata za filterot i ne dozvoluvaat poveke da kruzat niz vozduhot vo prostorijata. A so funkcijata na samocistenje ne se dozvoluva vlagata koja vo rezim na ladenje se sozdava vo izmenuvacot na vnatresnata edinica da se zadrzuva na uredot pa na toj nacin i da se pravi uslov za razvivanje na mikroorganizmi i bakterii.
добро бе бале... те читам од првиот пост што го пиша за ова... ти ова го нарекуваш самочистење? демек сопствено чистење, сам себе го исчистил?
Kill me, kill me now...
И што им е на луѓево бе... толку не можат да измислат нови ликови?
Една вечер Брус Вејн се опијанил и по решка влегол во куќата на Mrs.RoboCop.Новиот Робокап како ке изгледа.
![]()
тоа што го читаш во упатството е идиом во англискиот јазик и во буквален превод е самочистење, но во суштина на англиски јазик значи нешто поинаку, односно целосно исушување а не самочистење... кој разбира профи англиски, ке ме свати... а ако некоја наша фирма која се бави со продажба на истите го превела вака исто како ти, посочи ми ја таа идиотска фирма да им идам во дуќан и да им се изнасмеам...
можда и само чистење постои.. на секои 10-15 дена изрипуваат минијатурни кинези фаќаат тоа рачките со метлите и ти ја исчистуваат климата... детално ја изрибуваат... па ако рокнеш 500-600 евра за клима, за тиа пари би требало кинезиве едно 5-6 години да ти го прават тоа...![]()