¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Tom e poim za akter. A i voopshto ne e underrated, toa shto sam si bira ulogi e druga rabota, toa se perks of being A list actor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен ако немаш нешто како Daiseikai што автоматски се чисти..
Мислам дека поентата ја промашивте.Не беше финтата тоа дека подобро е автоматска или сам ке си ги чистиш филтерите туку дека мора да се чистат. А ако е само до филтрите или прашината која се лепи на нив и ако таа прашина е истата она што ја има во собата тогаш едноставно извадиги и ни чистење ни бутур исто како на ТА печка или на најобичниот калорифер. Но не ќе да е само до прашината, ќе да има и нешто друго што ве спречува да ги извадите.Resenieto e samo klima sto ima opcija za samocistenje, primer kako sto decko77 ti kaza od Toshiba modelite Daiseikai i Suzumi Plus ili bilo koj drug klima ured sto ja ima taa opcija. Mozes i sam da si ja prais taa opcijaso toa sto posle sekoe koristenje na uredot vo rezim na ladenje (vo leto) ke go ostavas na opcija samo duvanje na 15 min (FAN ONLY) ako ja ima, za da ja isusi vlagata vo vnatresnata edinica. Megutoa koj moze tolku da pazi i da se zamara so tie raboti, zatoa najpametno e da zemes ured sto ja taa opcija i da ne se sekiras za nisto
. pozz
Многу е битно со колкава моќност е греењето кое сакаш да го контролираш.Сакам да прашам.Имам нов стан во кој има инсталирано греење на струја.Па бидејки ние досега во друг се греевме само на дрва,сакам малку совети.дали еподобро да се стави некој тајмер за уклучување на цело греење или се става несто на секој панел.И ако знае некој од каде да го купам тајмерот и колку би чинел..![]()
Мислам дека поентата ја промашивте.Не беше финтата тоа дека подобро е автоматска или сам ке си ги чистиш филтерите туку дека мора да се чистат. А ако е само до филтрите или прашината која се лепи на нив и ако таа прашина е истата она што ја има во собата тогаш едноставно извадиги и ни чистење ни бутур исто како на ТА печка или на најобичниот калорифер. Но не ќе да е само до прашината, ќе да има и нешто друго што ве спречува да ги извадите.
Е тоа беше поентата на муабетот.
--- надополнето: 25 септември 2012 во 00:55 ---
Немој така ќе го навредиш филмскиот клан. Чат пат може да пропуштиме нешто ама...
Сите наши рецензии
Малку сте ја запоставиле темава иначе. Јас не толку, немам пишано одамна ама немам што да надополнам.
Добар е... Али не сум го гледал...А Cosmopolis?
Каков ти е тој бразилско преведуван енглески?Nema prevod, cela nedela cekam. Eden ima ama od brazilski preveduvan engleski.