Да не планираш Spartacus серијалот да му го препорачаш?
И како бе Вил и Грејс да те однесат во депресија? Мене баш ми дигаат рапсоложение![]()
Можда Вил ти го дига расположението

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не планираш Spartacus серијалот да му го препорачаш?
И како бе Вил и Грејс да те однесат во депресија? Мене баш ми дигаат рапсоложение![]()
Можда Вил ти го дига расположението![]()
I wanted to make a gay joke but fuck it..Aман, оладете више со геј џоукс![]()
Многу јасно, тоа што незнам незнам, а кога нешто незнам тогаш логиката работи. И кога сме кај логиката скоро на секој климатизер како основно средство на одржување се филтрите и внатрешната единица, додека кај ТА такво нешто нема. Ако сакаш отворај и чисти ако не никому ништо( а да ја отвораш ТА печка и да ја чистиш баш и не е лесна работа).Значи има нешто во тие палени филтри освем ако се затнати помалце топло да дува. Ако е само ради тоа најдобро да се извадат, така никогаш нема да се затнат. Но најверојатно има и нешто друго, а тоа друго логично е да се штетните бубачиња кои си најдоја топол дом во филтерот и со циркулацијата на воздухот низ собата ке завршат во твоите бели дробови и ете ти бронхопнеумонија( а да ме вервате ич не е убаво чувството кога имате бронхопенумонија, сум имал знам
).
Една интересна понуда на квалитетни инвертери.
Мислам дека се поевтини од ‘‘Енергија‘‘ претпоставувам дека се изработени во Тајланд, но сепак квалитетни машини. Иако овие што огласуваат не кажуваат за кои модели се работи. http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/1055664?searchID=1056909&Idx=4
Изгледа дека сепак не се работи за сервис мајстори (од кои веројатно никој не би купил) се работи за фирма Аиркон кои имам впечаток дека незнаат да се презентираат! Сакаат реклама за ‘‘беспари‘‘ те за никакви 50 денари... http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/1008413?searchID=3331376&Idx=1Gi razgleduvav cenite pred nekoe vreme na Energija i mislam deka se gore dole isti, kaj nekoi modeli na Avant se poskapi megutoa kaj podobrata inverter Suzumi Plus serija se poniski, imaat stvarno golem izbor, se im e na lager a i uslugata koja ja dobiv bese mnogu profesionalna i na mnogu visoko nivo. Plus mi potvrdija deka se uvoznici za Toshiba i Carrier i spored razgovorite se gleda deka se profesionalci. Sigurno koga bi kupuval tolku skap inverter ne bi zemal od vakvi "servis-majstori" koj denes gi ima a utre gi nema. pozz
Многу јасно, тоа што незнам незнам, а кога нешто незнам тогаш логиката работи. И кога сме кај логиката скоро на секој климатизер како основно средство на одржување се филтрите и внатрешната единица, додека кај ТА такво нешто нема. Ако сакаш отворај и чисти ако не никому ништо( а да ја отвораш ТА печка и да ја чистиш баш и не е лесна работа).Значи има нешто во тие палени филтри освем ако се затнати помалце топло да дува. Ако е само ради тоа најдобро да се извадат, така никогаш нема да се затнат. Но најверојатно има и нешто друго, а тоа друго логично е да се штетните бубачиња кои си најдоја топол дом во филтерот и со циркулацијата на воздухот низ собата ке завршат во твоите бели дробови и ете ти бронхопнеумонија( а да ме вервате ич не е убаво чувството кога имате бронхопенумонија, сум имал знам
).
На Метакритик има само 5.7Чекајќи го Дред.
Јас го чекам Man of Steel
Кога излага, некој знае?