¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Edinstven si. Paranormal 3 moze da si nosi edna dobra 5/10 ocenka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А јас го немам гледано ни кецот.Јас не го гледав PA2 не планирам ни 3 да го гледам. Еднаш е интересно, после...
А јас го немам гледано ни кецот.
Дали сум антинормален?
наместо да пишувам, појди на нашиот сајт и прочитај убаво... ги имаш сите одговори на сите прашања... поготово за течноста...Значи време е да чуеме некое објаснување за кано системите. Некој коефициент на вложена енергија - добиена топлина, а не ќе биде лошо и да слушнеме дали течноста/ите кои ги користи во системот ги оштетуваат радијаторите како што некои навестија а кано не даде конкретен одговор. Доколку добиеме одговори на овие прашања, и тие се во рамките на она што тој го тврди, сигурен сум дека ќе има барем десетина нови муштерии кај него.
Токму така, од мое искуство, не од рекла-казала. А за мерење, имам мерач.
Ако добро го интерпретирам твојов одговор, значи ли тоа дека така кај мене се погодило да работи со таа потрошувачка, и дека на друго место би трошело многу повеќе струја, тоа ли сакаш да кажеш, па затоа просекот не е добар? Уредот си работи точно онака како што си е наведено во документацијата, незнам зошто на друго место би работел поинаку. Зборуваме за потрошувачката на струја,не?
Еднаш пишуваш дека ако почнеш такви работи да кажуваш ќе те банираат, после викаш дека системот е варијабилен и неможе да се дадат тие податоци. Одлучи се што е посреди, вака оставаш впечаток дека нешто криеш, да не употребам некој посилен збор.
Термичар би требало да знае дека термика е егзактна и мерлива наука. Се слагам дека за секој простор потребна е различна сила, меѓутоа правиме муабет за технички карактеристики. Односно, колку енергијата што се вложува во системот ќе оддаде топлина. Тоа е кофициент што треба да се движи во тесни рамки. Друг е муабетот колку таа топлина ќе успее или нема да успее да го стопли просторот, па според тоа ќе се димензионира и самиот систем.
па друже... дојди на поседок малку во мк, земи го планот од вилата, знеш мој број, јави се, ке се договориме или во ск кај мене или кај дечките кај што монтирав и ке разглобиме поубаво сите варијанти... како и во се, нај битни се желбите кои ги поседуваме.. значи како и претходните компарации дали парно или инвертори, значи кој што сака... со инвертори се греат соби, со парно се грее 100% цел простор, значи избор и желба... така и со тебе ке биде... да седнеме, прво и основно да се видиме ко луге, па после желбите на маса, па решението во рака......
a i plus te cekam da mi dades sovet sto da pravam znaes deka pravam vila od nekoi 400m2 pa sto da koristam kako greenje ladenje i site rabotti sto bi mozel da gi izvedam ama tuka sum nDVOR OD TEMATA