Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Не е лошо, ама некако како Catwoman да ја направиле премногу детињаста. Мислам дека на Мишел Фајфер подобро и' стоеше улогата:
227959323_94f6d6bd23_z.jpg

M. Фајфер владееше со ликот. :)
Нолан на почетокот викаше дека нема место за Кетвоман (и за некои други ликови) во неговиот "пореален пристап", ама го притиснаа изгледа.
Добро ми изгледа нејзиниов костим (иако не е како тој на Хејл Бери :P ) едноставно али добро, само маската обична што ја носи не ја копчам, секој ќе ја препознае...?
На Бетмен костимот ич не ми се свиѓа... премногу линии и облици, и вратот му изгледа слаб, сега добро тоа е ради функционалност али помоќно изгледа Бетмен со дебел врат :D (како М. Китон у кецот, има изјавувано дека не можел уопште да го врти вратот :) ).

Очигледно Кетвоман од Бетмен серијалот од 60-те им била инспирација.
Catwoman.png

Ги имам гледано и двата, Return не ми се свиѓаше толку како овие другиве од 80тите како The Night Of... и Re-Animator. Мaда сцената со Trash кога ќе почне да игра е :vozbud::D

Да али после кутра Trash од многу seнsaње и стреакинг што ке ја снајде. :rolleyes:
Ја па ко копиљ земав да го гледам ама почетнана сцена со кучено кога ке се аминира ми беше најгрозното нешто што сум го видел. Тек после неколку години ми беше догледан.

Io Sono Interista
Зашо не можам да ја најдам темата за The Killing?

Ми треба сабтајтл за првите три епизоди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom