Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Dajte analiza kako pominavte denovive, Kako e potrosuvacka se javuvat li problemi.

Добар крај беше Хобитот стварно. Има ствари кои ми сметаа, ствари кои фалеа, ама гледајќи го како цела трилогија, супер реализирано :)

Dajte analiza kako pominavte denovive, Kako e potrosuvacka se javuvat li problemi.
кај мене се зголеми потрошувачката од 3-4 скокна на 5KW но најважно се држи добро сега за сега, пред некој ден кога врнеше и дуваше директно во неа не осетив некој пад на Т.
Дефрост еднаш на ден и тоа претежно после 00-01 часот

@whatto јас никаде не спомнав оружен грабеж. Отсекогаш ме влечеле оние генијални планови како во Оушн 11, ја сакам да ги надмудрам, не е до парите колку што е до суетата :)

;)знам сине

szeikg.jpg

Koj moze da mi kaze dali JAGLENOT moze da se koristi kako ogreven materijal, mislam na greenje vo kotel za parno , kotelot e smesten vo podrum.Potocno me interesira da ne emituva stetni materii za zagaduvanje na vozduhot , da ne se zafrknam pa i da me kaznat sto go koristam.

Вреди да го догледам Boyhood? Изгледав пола саат и го исклучив, многу ми беше досаден, а 2:45 трае :несвест: Добро сфаќам интересно е тоа што се снимал 12 години, ама мене ми изглеа досадна драма, или па може не сум у тоа расположење за драми па затоа ми е досаден :toe:

Вреди да го догледам Boyhood? Изгледав пола саат и го исклучив, многу ми беше досаден, а 2:45 трае :несвест: Добро сфаќам интересно е тоа што се снимал 12 години, ама мене ми изглеа досадна драма, или па може не сум у тоа расположење за драми па затоа ми е досаден :toe:
Вреди како не вреди :)

Баш е драма драма. Оти мора да има дешавки за да биди интересно. Мене ми беше ептен тамански приземно прикажан животот, онака реално со сите досадни мигови, и постепен премин од една во друга возраст која си носи свои пресврти и настани.

Ја затоа не ни планирам да го гледам. Зашто да гледам што му се дешавало на радом фегет у тек на 12 години? Поинтересен да не е од мене :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom