Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Возбуден сум како да ме примиле со фул стипендија на MIT, денес ми стигна известување дека барањето за исклучување СЕ ПРИФАЌА. После 2 месеци заебанции конечно ќе ги баталам! Уште не ми се верува дека као ненормален 2 пати собирав потписи од 65 станови..па они се јавувале да ја потврдат согласноста (каде у курац живееме), денес со одобреното барање платив 996 денари за исклучување :confused: па ги чекам да ми дојдат да ме исклучат и официјално. Инаку тој на шалтерот, пази сеа, ми кажа дека не сум требал да ја плаќам сметката за Август, и откако ќе ме исклучат да отидам у канцеларијата кај што го поднесов барањето да ми ги рефундираат парите - сигурно ќе бидам првиот шо излегол од топлификација со пари, лајк а бос!

Возбуден сум како да ме примиле со фул стипендија на MIT, денес ми стигна известување дека барањето за исклучување СЕ ПРИФАЌА. После 2 месеци заебанции конечно ќе ги баталам! Уште не ми се верува дека као ненормален 2 пати собирав потписи од 65 станови..па они се јавувале да ја потврдат согласноста (каде у курац живееме), денес со одобреното барање платив 996 денари за исклучување :confused: па ги чекам да ми дојдат да ме исклучат и официјално. Инаку тој на шалтерот, пази сеа, ми кажа дека не сум требал да ја плаќам сметката за Август, и откако ќе ме исклучат да отидам у канцеларијата кај што го поднесов барањето да ми ги рефундираат парите - сигурно ќе бидам првиот шо излегол од топлификација со пари, лајк а бос!
нема да бидеш првиот... ама нема ни од прва да ги добиеш...

ке си поднесеш барање, ап они ке го “процесуираат“ и кога ке биде одобрено може ќе ти се јават а може и не...

jgl.gif

Од тие само Mulholland Drive мислам дека го видов, во првите 10 ќе да беше.

Не зезај, што врска има што е градот футуристички со духот на сегашниот или минатиот L.A.? :) И како тоа "можеле да ги стават..."? Поурбана LA приказна од Falling Down има? :) Бива L.A. без Тарантино? И кај ти текна темава и зошто дискутираме за факинг L.A.? :)

btw, ако може Blade може и Demolition Man... знаеш, Сталоне го ваѓаат од фрижидерот а во меѓувреме L.A. и Сан Франциско се споиле :pos:

Ио, за подетални информации во врска со листава барај ги следниве лица : David Fear, Stephen Garrett, Joshua Rothkopf и Keith Uhlich фром ЛА. :ROFLMAO:

Јас колку што можев сторив, ја извадив на виделина...

Заради сите негативни критики му дадов шанса на Космополис и моментално неам зборој да го опишам колку залудно потрошив сат и 45 минути.
Да гледав исто време во таванов од собава,мислам поинтересно ќе ми беше...

И јас не сакам мокјументари. Не дека не можам да ги гледам или ми се ептен без везе, ама не е нешто за што би арчел време без потреба.

Ете, да не си сам :)

Тешете се вие двајца дека не е до вас! :D

Другиве не ги гледам, ама Офис си е перфекција. Зборам за британското.

Ми треба мислење околу избор на инвертер климатизер, Опциите се FUJITSU ASYG 12 LEC (цена со монтажа околу710 евра и гаранција 3 години) и TOSHIBA AvAnt RAS-137SKV-E3 (цената скоро иста како и претходната но со гаранција од 7 години). Ми треба мислење која од овие е подобар избор како примарно грејно тело за површина од 20-25 м2 со тоа што доколку падне температура под -15 како резерва имам термо акомулациона печка. Целта со климата ми е да минимизирам трошоците за струја ако е возможно. Секое мислење и секој предлог за можеби друг модел е добредојдено. Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom