Eddard Stark
Lord Snow
- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 1.220
- Поени од реакции
- 2.540
Enjoy. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема да бидеш првиот... ама нема ни од прва да ги добиеш...Возбуден сум како да ме примиле со фул стипендија на MIT, денес ми стигна известување дека барањето за исклучување СЕ ПРИФАЌА. После 2 месеци заебанции конечно ќе ги баталам! Уште не ми се верува дека као ненормален 2 пати собирав потписи од 65 станови..па они се јавувале да ја потврдат согласноста (каде у курац живееме), денес со одобреното барање платив 996 денари за исклучувањепа ги чекам да ми дојдат да ме исклучат и официјално. Инаку тој на шалтерот, пази сеа, ми кажа дека не сум требал да ја плаќам сметката за Август, и откако ќе ме исклучат да отидам у канцеларијата кај што го поднесов барањето да ми ги рефундираат парите - сигурно ќе бидам првиот шо излегол од топлификација со пари, лајк а бос!
Не зезај, што врска има што е градот футуристички со духот на сегашниот или минатиот L.A.?И како тоа "можеле да ги стават..."? Поурбана LA приказна од Falling Down има?
Бива L.A. без Тарантино? И кај ти текна темава и зошто дискутираме за факинг L.A.?
btw, ако може Blade може и Demolition Man... знаеш, Сталоне го ваѓаат од фрижидерот а во меѓувреме L.A. и Сан Франциско се споиле![]()
И јас не сакам мокјументари. Не дека не можам да ги гледам или ми се ептен без везе, ама не е нешто за што би арчел време без потреба.
Ете, да не си сам![]()