bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.162
- Поени од реакции
- 7.401
Ми зборувате тука за сф-серии, а сите ја заборавивте една од култните која доживеа многу успеси и долготрајност. Има две верзии. Првата од 1963-1965, The Outer Limits-the original series, а втората шо ја има и јас гледано/уште ја гледам, а верувам и доста од вас, The Outer Limits 1995-2002.
Во оваа серија имате од се и сешто: вонземјани, патувања во времето, експерименти, мутации/трансформации, андроиди/роботи...а не ретко има и вакви сцени
Интересно е што секоја епизода си е сама за себе, со посебни глумци. Обично на крај на сезоната има една епизода која поврзува неколку претходни.
инаку си ги сакам и Star Trek, уствари тие ми се бр.1
П.С. Пишувањево за Outer Limits ме подсети дека полека треба да ги чистам од компјутер, односно да мавнам сега една епизода

Во оваа серија имате од се и сешто: вонземјани, патувања во времето, експерименти, мутации/трансформации, андроиди/роботи...а не ретко има и вакви сцени

Интересно е што секоја епизода си е сама за себе, со посебни глумци. Обично на крај на сезоната има една епизода која поврзува неколку претходни.
инаку си ги сакам и Star Trek, уствари тие ми се бр.1

П.С. Пишувањево за Outer Limits ме подсети дека полека треба да ги чистам од компјутер, односно да мавнам сега една епизода