Најдобар дел во сексот?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е најдобар дел во сексот?

• Исчекувањето/почетокот/teasing

Гласови: 17 8,8%
  • Предиграта

Гласови: 70 36,3%
  • Пенетрацијата

Гласови: 32 16,6%
  • Оргазмот

Гласови: 48 24,9%
  • Постиграта

Гласови: 3 1,6%
  • Цигарето отпосле

Гласови: 12 6,2%
  • Плаќањето и одењето дома

Гласови: 11 5,7%

• Вкупно гласачи
    193
Па не гласав!
Ебаго, ова е трета анкета на која не можам да се одлучам.
Све ми е омилено бе. Сексот е чудо!
Треба сите делови да се застапени, сите мирудии турени, за да испадне гурмански секс. Сексот е мајсторлк, ама некои од чирак не мрдаат, баш затоа што имаат преференции кон деловите или премалце спремност.
А за плаќање, си плаќаат сите, директно или индиректно, пред или после.

Za mene e najbolji del u sexot e definitivno PREDIGRATA, sex bez predigra e kao leb bez ajvar i sirence :) I Marijanceto sto e do mene go ima istoto mislenje ... ali ona ne jade sirenje .. ali zatoa sarma obozava i se prajme sarma so predigra .... :) Neli Marijance .... Da Zbratko, Taka e :)

Пред игра и игра па на крај резултат во спортот мора да има се ако не не е про спорт

Se pred igraci, a pusti gi na teren na glaven natprevar i ke ti potfrlat.
Jas definitvno sum za "krsenje kreveti"masi"fotelji"krckanje" i se drugo po red.

Iako e tesko da se odbere jas sepak bi ja odbral prvata opcija. Toa e nekoe posebno cuvstvo posebno koga ocekuvas da dobies prviot pat od devojkata.

Предиграта и исчекувањето... :) Оанака секогаш после сексот највеќе се сеќавам на предиграта која воедно и највеќе трае од целиот процес.

и Такој!

Се е убаво и посебно , но моментот кога ке ме прегрне и кога ке легнам на нејзините гради и заспијам е фантазија :):smir:

Ne me zezaaaaj?!Ti zaspivas na nejzinite gradi?!Mene bolje mi e obratno.:smir:

зошто да те зезам, кој како ке си ја нареди, после она ке заспие на мојте , јас не гледам тука нешто лошо :smir:

ne glasav za niedno od ovie zaso nemase mene toa so mie naj ubavo a toa e sekundite odnosno minutata pred orgazam.....mmmmmmm strahota

Предиграта дефинитивно мада многу тешко ми беше да издвојам:helou:

...dobar mazjak zaspiva odma posle dobra partija...inache predigrata e najvozbuliva...pogledot na izchekuvanje i se e posle tehnika i uzivancija prosechna...predigrata i izchekuvanjeto prd penetracijata e toa sto e za mene "most flamable"...:vozbud:

ne glasav za niedno od ovie zaso nemase mene toa so mie naj ubavo a toa e sekundite odnosno minutata pred orgazam.....mmmmmmm strahota
е тоа е моментот на поштовање :pos:
Зашто неможам да се одлучам за што да гласам?!?!?!Сепак моментот после чинот,онака со цигарче и мазење и галење се разбира од задоволство:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom