Најдобар дел во сексот?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е најдобар дел во сексот?

• Исчекувањето/почетокот/teasing

Гласови: 17 8,8%
  • Предиграта

Гласови: 70 36,3%
  • Пенетрацијата

Гласови: 32 16,6%
  • Оргазмот

Гласови: 48 24,9%
  • Постиграта

Гласови: 3 1,6%
  • Цигарето отпосле

Гласови: 12 6,2%
  • Плаќањето и одењето дома

Гласови: 11 5,7%

• Вкупно гласачи
    193
Orgazmot definitivno, neznaes na koe nebo si, upm!:je::sekss:

Koga ke se vkluci tretata u igrata. Togas e naj naj, ali nema takva opcija pa ke apstiniram od glasanje.

Предигра дефинитивно
по утрото се познава денот:wub:

Predigrata e najvazna.Ako ja utnes,i sexot e utnat.Sex bez predigra ti e kako sendvic bez dodatoci. Suv i prazen.

4PLAY , делот од сексот , кога најмногу доаѓа до израз вештината . А и шо има поубаво од лижење на добро женско тело , + тоа да ја гледаш како ужива максимално?!!??:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

bibika напиша:
Predigrata e najvazna.Ako ja utnes,i sexot e utnat.Sex bez predigra ti e kako sendvic bez dodatoci. Suv i prazen.
Vie ne ste probale ednostaven, brzo prigotven sendvic koj go konzumirate vo tri ceteri potega. Sendvicot se vika "slucaen sex". Ima bam-bum(uste ednas bum) pa skrap skrap cigara i tolku. Trae 5 minut go raskazuvas cela godina.:sekss:

Jakov напиша:
Vie ne ste probale ednostaven, brzo prigotven sendvic koj go konzumirate vo tri ceteri potega. Sendvicot se vika "slucaen sex". Ima bam-bum(uste ednas bum) pa skrap skrap cigara i tolku. Trae 5 minut go raskazuvas cela godina.:sekss:

Екстра е и таквиот секс, ама па тој тука не се важи. Во пет минути освен пенетрација (и евентуално оргазам кај двајцата) нема ништо ... за што би гласале тогаш? Сконцентрирајте се на тие подолгите мх, мх, мх:kez:

Koga neznae kade se naoga.
Kontrola i dominacija e u prasanje de.

Иначе заборавив да напоменам.... гласав за првата опција.... исчекувањето :wub: .... кога ја гледам како ми се врти наоколу со израз на лицето "ми се ебиш".... со најмал допир ке добијам чувство дека ке полудам.... кога намерно ке се намести така јебозовно.... кога ке ми шепне "вечерва нема рано да легнеш" и гризне увцето.... оф оф оф забегав јас :icon_lol: .... едоставно тоа ми е горивото што го движи мојот мотор и ги овозможува сите други наведени опции да траат и траат и траат (во стилот на Duracell) :sekss: :icon_lol:

PREDIGRAAAAAAAAAAAAAAA \PA NELI E TAKA ,BEZ TOA NISTO / STO PENETRACIJA NEMA ZENSKO STO DOZIVEALO ORGAZAM SAMO OD PENETRACIJA AKO IMA NEKA PISE E TOA KE E CUDNO , A NE GO ISKLUCUVAM I LIZENETO TOA TI E SLAG NA SE .

zavisi mene dva dela mi se omileni u sexot!!
predigra mh mh mh spored predigrata moze da ocenam dali sexot ke bide dobar ziv lud strasten ili mrtof:(!!! ako predigrata e dobra i sexot mi e dobar!!
inache vtor omilen del od sexot mi e orgazmot ama zaednichkiot orgazam toa e nesho bozanstveno !!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom