Најдобар дел во сексот?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е најдобар дел во сексот?

• Исчекувањето/почетокот/teasing

Гласови: 17 8,8%
  • Предиграта

Гласови: 70 36,3%
  • Пенетрацијата

Гласови: 32 16,6%
  • Оргазмот

Гласови: 48 24,9%
  • Постиграта

Гласови: 3 1,6%
  • Цигарето отпосле

Гласови: 12 6,2%
  • Плаќањето и одењето дома

Гласови: 11 5,7%

• Вкупно гласачи
    193
abe vo sekoj slucaj edno bez drugo neide osem onoj del isplata :pos2: ne mi vo recnik a ni vo desavki koj se slucuvaat vo zavrsniot del

По оргазмот, самата пенетрација. Поготово кога после долга предигра "давам - недавам" добиваш зелено светло да влезеш, а уште па ако се работи за влегување по првпат... :)

Предиграта ми е на прво место, дефинитивно. Според неа може да се процени каков секс ќе падне:kesa: А кога се ќе заврши, и кога сум опуштена и топ, нема ништо подобро од цигара, и кока кола.

стварно мн добра тема
и уште потешка анкета
мн се двоумев ама на крај си избрав пенетрација
мн ми е јако, посебно коа знам дека на момакот мој му е мн мн добро
а после тоа би дошол оргазмот секако
уффффффффффффффф
:sekss:

Uzivanjeto vo mirisot i dvizenjata na sakanata partnerka, kade sekoj mig e kako vecnost a jas se osekam kako najsvetlata zvezda na nejziniot mlecen pat. Ustvari najmnogu mi se dopaga koga uspevam da ja dovedam do orgazam toa mene najmnogu me ispolnuva kako zrel maz se drugo e bezveze

Momentot koga i dvajcata znaat sto ke se sluci i cekaat koj prv ke pocne e eden od najvozbudlivite. E posle toa predigrata.
Sto lupam i jas.
SE E UBAVO VO SEX-ot. Samo da bide partnerot onoj praviot/pravata.

najdobar del mie iscekuvanjeto koa i dvjcata sme popaleni i go ocekuvame seksualniot cin koj treba da bide poln so emocii i strasti i na kraj orgazmot koj treba da bide jak i nezaboraven mmmmmmmm))top

Пенетрација и оргазам хехехе :icon_lol: Не практикувам предигра одма атакувам :D

Самата пенетрација крунисана со најубавото нешто-оргазмот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom