На глупавоста и нема крај: Споменик на Тарзан во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
А баш му викав да стави моја биста тој вика граѓаните се осеќаат поблиски кон ликот и делото на тарзан.. па бујрум нека ви кисне сега

Нека ми ги дадат предвидените пари на мене, ќе им направам список од барем 100 работи кои се барем 100 пати поважни од споменик на Тарзан, а се неопходни во градов, државава, светов.

Дебилци бе. :tapp:

Мислам дека подобро споменик на Чак Норис во центар.

Мора на Амди Бајрам да му се изгради, кога веќе почнавме со изградба на вакви споменици.

Бистата на Марк Шпиц никако не можам да ја разјаснам...
Ај на Фелпс да беше, ама на Шпиц?! Или некој заборавил да гледа Олимпијада?! :pos:

Чак Норис и Кен ли се добри предлози. Замислете група туристи шетаат низ Скопје и ги носат пред бистите на Кен Ли и Чак Норис. :vozbud:

Кога ќе го видат гејците Чак Норис кај нас, веднаш ќе започнат спор како со името дека е нивни и ќе изградат и тие исти споменик само пред името на Чак ќе пишат грекос.

Јас се согласувам за споменикот на Ѓорѓи Колозов.
А богами и за Мерилин Монро :)

Со вакви градончалници „далеку ќе стаса“ скопјево наше помалку или повеќе прекрасно.

цццццц....Се се работи без мозок. Следно ке граделе споменик од Чак Норис слушам:kesa::pos2:

Првин Џорџе ќе турне сигурно некоја зграда за да направи споменици :pos: Каква идиотска работа, ама не е само до него и другите демек се согласиле.

A od inspektorot Gadget?
A od John Wayne ?
A od Pamela Anderson :vozbud::vozbud::vozbud:
A od Huge Hefner?
A od Shampionite od Shutka..........?????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom