Види пријателе.
Прво темава не е ни Грујо ни Бранко.
Второ : извадена е од нафталин и таков споменик НЕМА поставено,што значи дека партиско војниче ,кое вчера слушнало дека ке има избори почнува да на секоја глупост
Трето :Кога веке е извадена темава од нафталин ајде да продискутираме.
Тарзан споменик е повеке од глупост ,и тука е глупаво некој да негира.Ама Тарзан е лик и тоа позитивен ,со кој израснале генерации наназад .Не тепа ,коле и убива невини луѓе.
Во меѓувреме е ИЗГРАДЕН ваков споменик на Џемо или
луѓе кои окрвавиле раце со македонска крв.
Немојте со ќорци да пукате ,смешни сте
.
Слушај сега ти,пријателе.
Прво:Tемата е спомениците во Скопје за кои дава виза Гвујо за ставање по сокаците низ Скопје платени со народни пари.
Второ: Таа тема никогаш не била ставана во нафталин оти бетонските статуи и лавови по мостовите никогаш нема да бидат заборавени од осиромашениот народ.
Трето:Тарзан никаде не сум го спомнал па затоа отвори ги фаровите под челото.
Партиската војска на Гвујо што е?? вбројувајќи се и ти во неа, како гледам.
А да ти набројам на колку избори сум бил во избирачките комисии ќе си го фатиш твојот што го тепаш на сликата и ќе го откинеш мавајќи по него со раката.А ако ти е толку ќеф тоа да правиш

немаш друг избор, само пази да не го измачиш оти ќе му поцрвенее главата.
Четврто: Заради тие балистички агресорски терористи пропатив, и затоа такви џемовци и нивните балистички следбеници треба да се уќутат пријателе,тоа да го знаеш а не да ми кажуваш ќорци кога ни ќорец не си видел а камо ли прав.
Зрем лавовите, Ванчо Михајлов и Тодор Александров Македонските непријатели предавници за нив да се прават споменици и се чуваат во музеите.
Смешни сте вие кои ги подржувате тие болни шизофреничко научнофантастички идеи со тие споменици, додека народот нема што да јаде, болниците и училиштата по селата прокиснуваат
а во установите за хендикепирани немаат греање.
Зарем не ги гледаш луѓето како гледаат по контејнерите.