N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе во ноември ќе ја добиеме замената на Зива...

Тоа ќе биде:

61d2b606-4eca-488c-b405-435df526715a_173168511.jpg

И оваа ќе му ја местат на Тони? :D

Од време на време знаат да распалат со некаква оваква емотивна епизода...е затоа ја сакам серијава.

Многу добра епизода. Конечно добија нова колешка Ели Бишоп :D Интересен приклучок имаше кон екипата а и многу ми се свиѓа како глумица. Мислам дека одлично ќе ја замени Зива

Рано е да се каже. Не е ни поентата да ја “замени“ Зива, исто ко шо не беше поентата Зива да ја “замени“ Кејт. За мене најбитно е да ја направат различен лик од Зива (а од она што го видов, се разликува), за да добиеме нов лик што го сакаме. Зива ќе си остане Зива, ко Кејт што си остана Кејт. Не мора никој никого да заменува, само нека направат лик кој ќе се вклопи добро, кој ќе биде забавен и интересен и кој ќе го сакаме.
Она што ми се бендиса е што девојката одлично изглуми епизодава, реално топ беше, делуваше ко со години да глумела со екипава, не ни делуваше ко да е аутсајдер.(y)

И да конечно некоја шо нема да ја спојуваат со Динозо, мажена е оваа :)
И да Тони не е свој откако си отиде Зива...

Овој вторник имаше епизода од НЦИС ?
Гледам на замунда ја нема да се симне а барав и на гугл никаде нема на друго место да се сиимне..
А НЦИС ЛА ја има..

Овој вторник имаше епизода од НЦИС ?
Гледам на замунда ја нема да се симне а барав и на гугл никаде нема на друго место да се сиимне..
А НЦИС ЛА ја има..

Нема, нема. Наредна тек на 10 декември. NCIS LA имаше ваљда за да се заврши приказната со Кензи и Дикс, пошто Даниела (Кензи) ни е троа трудничка, ваљда ќе ја нема неколку епизоди, па затоа ја завршија епизодата така како што ја завршија. И NCIS LA исто наредна на 10 декември.

Се утепав од смеење на епизодава, кога дојде Аби така среќна шо открила, а овие стојат до неа, епик беше:pos:

Мислам дека Форнел треба почесто да се појавува, неверојатна свежина и хумор носи со себе, посебно у комбинација со Гибс.:pos:

Стварно епик епизода беше се изнасмев.. Кога излезе Форнел од бањата тоа беше интересен момент исто и тоа со Аби.. Интересно се на се..

А и ЛА беше добра.. Дикс ептен ми е изгубен без Кенси и моментот на крај гоа гледаа една иста слика.. Само да не ги раздеалт сега..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom