N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Не цркна чупето :tapp:
А и не се ни појави у епизодава.

Ме курчат вакви ствари. Па чим си решила да си идеш, нека те убијат :D

Интересна епизода, само штета што не продолжи каде што заврши.
Дејствието е 4 месеци пред финалната сцена од сезоната, или у нормално добар кажано, без скокање како што и беше епизодата тогашна.
Што и како се деси, глеајте.
Имам еден спојлер за тебе... не мора да читаш...
Зива нема да умре.
Иначе солидна, а во наредната која ќе трае еден саат ќе биде отплеткувањето и збогувањето со Коте де Пабло. И тогаш ќе видиме ваљда кого ќе пукаат.
Добра епизода за мој вкус. LA исто имаа одличен старт.
NCIS ја гледале преку 20 милиони, па видете...

Имам еден спојлер за тебе...

Зива нема да умре.

Иначе солидна, а во наредната која ќе трае еден саат ќе биде отплеткувањето и збогувањето со Коте де Пабло. И тогаш ќе видиме ваљда кого ќе пукаат.

Добра епизода за мој вкус. LA исто имаа одличен старт.
NCIS ја гледале преку 20 милиони, па видете...

Знам, баш читав сеа и имаше изјавено дека спојлерчето ќе се деси.
У изјавата имаше дека ако е жива постои можност да се врати, а и дека ако е мртва, у НЦИС и мртвите ги враќале.

А, у ЛА, Жанвие' имаше интересна одмазда.
Интересна беше и таа епизода.

Знам, баш читав сеа и имаше изјавено дека спојлерчето ќе се деси.
У изјавата имаше дека ако е жива постои можност да се врати, а и дека ако е мртва, у НЦИС и мртвите ги враќале.

А, у ЛА, Жанвие' имаше интересна одмазда.

Иначе читав дека и од LA изгледа некој ќе си оди на крај од сезоната...:confused:

П.С Истото сме го читале.:icon_mrgr:

Еј еј, LА си ја чувам за понатаму цела серија, полека со спојлериве :)
Инаку не знам шо и каде сте читале, тоа за со Зива се знаеше, само јас мислам дека финалето од минатата сезона може да го остаат за финале на оваа сезона, некако многу ќе биде скок од 4 месеци да направат, без да кажат зошто и како стасал Гибс со тоа снајперот кај и да е.

Јас па се надевав дека Гибс ја отепал Зива оти сакала да напушти. :D

Еј еј, LА си ја чувам за понатаму цела серија, полека со спојлериве :)
Инаку не знам шо и каде сте читале, тоа за со Зива се знаеше, само јас мислам дека финалето од минатата сезона може да го остаат за финале на оваа сезона, некако многу ќе биде скок од 4 месеци да направат, без да кажат зошто и како стасал Гибс со тоа снајперот кај и да е.

Се знаеше дека ќе си оди, ама не се знае(ше) на кој начин, затоа е и тоа во спојлерчето.

А за ЛА нема ниеден спојлер до сеа па и ти, ма да не знам како издржуваш да не ја гледаш. Ептен беше јака првата епизода, плус јас у пакет ги гледам, не можам едната да ја гледам, а срце да ми даде да не ја гледам и другата.

Јас па се надевав дека Гибс ја отепал Зива оти сакала да напушти. :D

Најјак коментар!:pos:

Crazy in Love уште пред некое време се појави тоа за Зива мислам, пред месец и кусур прочитав јас.
А LA воопшто не ми е ни почната, си ја чувам цела серија за други времиња, ваљда за наредно лето :)

Crazy in Love уште пред некое време се појави тоа за Зива мислам, пред месец и кусур прочитав јас.
А LA воопшто не ми е ни почната, си ја чувам цела серија за други времиња, ваљда за наредно лето :)

Таа за у зима чувај ја, пошо е „топла“ серијата, у ЛА саде сонце грее. Ќе те стопли така :icon_lol:

9153_10151655791316937_54478210_n.jpg

ПРЕЈЈАКА! Иако, мислам дека намерно оставија некои работи недоречени, некако имам чувство дека има шанси на крај да завршат заедно...

Иначе сцената:

Кога Форнел се жалеше што го упука во гз...:pos: Се изнасмеав... [\spoiler]

Сезонава сигурно не. :)

Штета... Со Тони ми беа многу интересни.. нема гарант да најдат некоја толку добра ко нејзе.. Ама сепак нејзина одлука било да не се појавува веќе во серијата како што читав сеа без оглед на тоа што и биле нудени многу пари по епизода!

Би требало да постои можност да се врати. Сезонава со снимање не е завршена сигурно.
Тоа од гледаноста им зависи, ако е иста како до сега ќе си продолжат сигурно со нови.
Доколку е последна, Зива би се вратила(Финале бла бла). Ако продолжи со наредна сезона, можеби, а можеби и нема да се врати во сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom