Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да...секако дека си во право...gcb-95 е супер...само сакам да кажам дека...овие новите што ги прават све е кинеска роба....тоа ми е поентата..дури и новите 535Q што се ги има во Guitar House коштаат 15.000 денари и исто се кинески....инаку далеку од тоа дека не чинат...
Abe kinez ako ne ti usere rabota nema kojTe svakjam potpuno i znam deka ne e ist kvalitetot ama i toa ne e za frlanje. Inace gcb 95 ima izdanje od 2007 negde,so ima Fasel crven vo nego . ne pisuva na kutijata i na pedaljata a na plocata si stoi . Izdanieto e "rev. I " i e prilicno soliden , mojot e takov. A ako go modnes ( tri rezistora po 50/60 denari ) dobivas povise niski , poobemen sweep i gi steza visokite da ne cepaat zvucnici
.
Taka da napomena do deckoto so sakase wah , ako se vekje odlucis da zemes gcb 95, prasaj dali mozes da ja otvoris plockata odozdola da zirnes, ako ima Fasel i pisuva na plocata (so elektronika) rev.I zimaj go odma vredi!
Нема теориСР° РґР° ти дозволи РЅРµРєРѕС Сѓ продавница РґР° СР° РІРёРґРёС€ плочката..![]()
Што пари е изнајмување гаража, и дали постои некое место кај што можеш да си дојдеш само со инструментот (а тапан да има на пр.), да има озвучење и да почнеш да свириш (или и снимаш ако има миксета)?
Ако да, каде е и колку кеш?
Фала
За гаража друже јас барам подолг период а цените се движат од 30-100 евра зависно од локација и големина на истата .
А за второто едино студио е таква ствар , можеш да се распрашаш по underground артистите пошто најчесто имаат домашни студија и моеш и да снимаш и ако немаат бубањ бар повеќето се опромени со .midi player-и шо би му дошло нешто као виртуелни бубњеви. И нема да те чини многу .
А да се собереме 2-3 бенда и да делиме трошоци за гаража, а?![]()
Кај е таа за 30 евра?
Беше пред неколку месеци во Кисела вода ,имаше фрки со времето за свирење, сега незнам дали е уште слободна.
Ако најдам/еме нешто и има место за повеќе бендови ќе пишам тука , на темава .
Незнаев каде да го поставам прашањево : во кој Music store во Скопје има MXR и/или Boss производи ?