Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Александар, Магдалена и Бојан вечерва, другите ништо ем тивки ем досадни. Бојан посебно растур прај, како ги изведува песните можат само вода да му носат другите.

Александар исто е ѕвер ко ќе го пушти гласот, па едно вибрато шо држи моќно ти се чини прозорците ќе се скршат дома.

супер беше денешниов концерт, кој од кој подобар, ама Бојан на крајот растури- Браво мајсторе, Браво Македонци:back:

Ма каков Александар бре. Бојан владее. Комплетна ѕвезда. Браво!:pipi:

аууу Бојан уби денес.Масовна хистерија предизвика човекон, Александар не го фатив, Дарко просек онака :P.Преслава е жена на која може да и убацам едно пораче ако ме начека на имање кредит некоја гала. :)
Се повеќе мислам дека некој од нашиве ќе тепа на крај, “таргет група’ на овие натпревари се тинејџерките и мокрењето нивно, мажи не верувам да гласаат, нашиве по се изглеа мократ највеќе убедливо (Не го рачунам Марин тука: )) по таа логика мислам дека ако е фер еден од Тарабунов и Бојан е победникот

Бојан не престанува да ме изненадува. Александар е многу пофорсиран, но реално Бојан е подобар пејач.

Денес најмногу ми се допаднаа настапите на Бојан и Магдалена. По нив на Ели и Александар. Другите бледи ми беа.

Еве го настапот на Бојан:

Овој Бојан владее, немам зборови страшно отпеа, добар беше и Александар, Дарко така така, али негде читав дека се ќариле со Русина, така да ОК е и он, у секој случај нашиве одлично се претставуваат

Овој Бојан владее, немам зборови страшно отпеа, добар беше и Александар, Дарко така така, али негде читав дека се ќариле со Русина, така да ОК е и он, у секој случај нашиве одлично се претставуваат

Успех е тоа? :pos: Можда од кај знам јас....

Идолот е шоу. Овде гласиме и за бугари и за македонци. Ова е музика, а не политика. Ас аресвам наи ного 13 годишната Симона, оти е дете и има ного талент за годините си и Дарко Стоиков. Засега он е перфектен. Во начало сам гласал за сите македонци, оти не саках да испадне некои од них.
Како цело сегашниот Идол е по слаб от минатогодишниот. Ама пак е шоу. Забава. Овие млади луге се покажуват пред ного луге и ова ке им помогне ного во кариера.
Успех на сите.

Фали спектакл

Тоа што фали во ова шоу е спектакл, возбуда, тоа тука го нема, се некако шаблонски се одвива целото шоу, со исклучок на почетните емисии - аудициите кои беа многу погледани од концертиве.
Фалат гламурозни водители, а не вештачки и преобично облечени, фали строгост во коментарите на жирито, фалат добри песни, фалат добри гости, фалат многу работи кои едноставно ги нема овде, а ги имаше во Операција Триумф. Затоа ова шоу не е етолку гледано сега, доказ е и слабата коментираност на форумов

Вечер гостин е Сакис Рувас, а наскоро и нашата идолка НОНЕ

фалат многу работи кои едноставно ги нема овде, а ги имаше во Операција Триумф. Затоа ова шоу не е етолку гледано сега, доказ е и слабата коментираност на форумов

Вечер гостин е Сакис Рувас, а наскоро и нашата идолка НОНЕ

Мене лично,пак не ми се допадна нешто особено Операција Триумф.На крајот победи тој што најмалку заслужуваше,а Ацо наш цело време беше фаворит,за на крајот да победи простото момченце од Босна,Аднан мислам се викаше.Апсолутно ништо не ме искефи во Операција Триумф,единствената причина што го гледав беше единствено учеството на наш сонародник таму,кој сметам дека и те како заслужуваше победа.

Не гледав синојка идол и сега го гледав настапот на Бојан и дечково е феноменален. Перфектна изведба :vozbud:

Инаку аман со таа споредба со Операција триумф. И Идол и Триумф се одлични шоуа. Мора да се разликуваат. Ние навикнавме на Операција Триумф, посебно што момците и девојките ги гледавме секој ден на телевизија во 10 пресеци, нормално е да се приврзеш кон нив. Секако и гала вечерите беа одлично организирани.
Но сега Идол не може да прави иста гала вечер, не го даваат секој ден на ТВ, но си има своја убавина. Плус мислам дека подобри пејачи има на Идол него во Операција Триумф. Во Операција Триумф често им даваа песни на одредени миленици кои им одговараат, после дуети каде ќе ти дадат дел да испееш што ти одговара, каде може да ти ги покријат недостатоците. Во идол подобро се гледа кој е квалитетен, кој не.
Нас ни е понеинтересен зашто е бугарски, ние не ја знаеме пример нивната музика, не знаеме многу нивни ѕвезди, но сепак ја поканиле Македонија да е дел од шоуто и тоа е одлично од нивна страна. Немаме средства за сопствени шоу, да не наоѓаме многу мани, задоволни треба да сме што учествуваме во интернационални. Подобро овие шоуа него оние глупави на Лила и Вучич.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom