Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа што фали во ова шоу е спектакл, возбуда, тоа тука го нема, се некако шаблонски се одвива целото шоу, со исклучок на почетните емисии - аудициите кои беа многу погледани од концертиве.
Фалат гламурозни водители, а не вештачки и преобично облечени, фали строгост во коментарите на жирито, фалат добри песни, фалат добри гости, фалат многу работи кои едноставно ги нема овде, а ги имаше во Операција Триумф.
Вчерашниот голем концерт може да се каже дека веќе наликуваше на шоу за разлика од првиот кој едвај го догледав. Моногу подобар избор на песни, одлични танчери, кандидатите сите од ред извонредни (со исклучок на два три), па и бендот како подобро да звучеше. Мене ми се допаѓа и жирито. Не мора да бидат идиоти како оној Хуљиќ или Марина. Мислам дека се реални со коментарите и што е најважно со нашите кандидати се однесуваат ОК.
Најслабиот дел од ова шоу се водителите (фураат некој глуп фазон, се надвикуваат со сите по ред и имаат најглупо сценарио на свет). Дури иако не сакам морам да признаам дека Сања е подобриот дел од водителската тројка. Еве и со гостите се подбруваат, денес Сакис, а Ноне баш и не мора да гостува. Сите пејат подобро од неа.
Како и да е веќе со нетрпение го очекувам денешното продолжение.

Тоа што фали во ова шоу е спектакл, возбуда, тоа тука го нема, се некако шаблонски се одвива целото шоу, со исклучок на почетните емисии - аудициите кои беа многу погледани од концертиве.
Фалат гламурозни водители, а не вештачки и преобично облечени, фали строгост во коментарите на жирито, фалат добри песни, фалат добри гости, фалат многу работи кои едноставно ги нема овде, а ги имаше во Операција Триумф. Затоа ова шоу не е етолку гледано сега, доказ е и слабата коментираност на форумов

Вечер гостин е Сакис Рувас, а наскоро и нашата идолка НОНЕ

Да бе во право си мора да се признај, лани на Идол гости беа Кајли Миноуг и Зукеро, а на ОТ имаше мега ѕвезди од типот на Жељко Самарџич и Каролина Гочева. Мислам стварно срамота е да се споредва, анонимуси како Кајли и Зукеро со вакви големи ѕвездишта да неречам.

Абе сестро, чекај нема почнато шоуто уште, до Јуни треба да трај.

Многу ме изиритираа оваа емисија:icon_roll

Многу ме изиритираа оваа емисија:icon_roll

не фатив точно касно уклучив, дај кажи детално што како се просра жити младост :)
знам дека тој дебелиот се испнаша ама не фатив што точно.

не фатив точно касно уклучив, дај кажи детално што како се просра жити младост :)
знам дека тој дебелиот се испнаша ама не фатив што точно.
Нешто збореше дека он бил таму да брани бугари, и нели се збореше дека Дарко е мрзелив..и еден од водителите вика не сите од Македонија се мрзливи, имало некој Македонец од Благоевград..:icon_roll

Им се виде правото лице на Татарите.А,знаев дека кад-тад ќе се зачнат за тоа што сме МАКЕДОНЦИ.Тоа дебело татарско копиле најде да кажува бе..мамата негова.Вика гласајте за Бугарите а не за Македонците,зошто ние сме бугари.Мајмун еден националистички..копиле едно.Ја да сум ко нашиве го напуштам шоуво..

Нешто збореше дека он бил таму да брани бугари, и нели се збореше дека Дарко е мрзелив..и еден од водителите вика не сите од Македонија се мрзливи, имало некој Македонец од Благоевград..:icon_roll

Русина Кат'рджиева

22г., от Благоевград

http://musicidol.btv.bg/bg/profiles/view/12

И како да гледам ова денес кога ништо не разбирам, а не ја кривам преведувачката, не може она 500 на саат да преведува се што ќе кажат, треба превод долу да си има, и така оди покасно ова кај нас него во Бугарија

Тој некој Македонец (што и мене ме изненади) верувале или не колку што слушнав е Димитар Бербатов (моментално најдобриот бугарски фудбалер кој игра во Манчестер Јунајтед). Можно е да е Македонец од страна на двајцата родители.
Водителот спореди демек, ете и за него зборувале дека е мрзлив, но успеал заради талентот (со тоа многу го пофали Дарко и му контрираше на тој глупавиот од гостите).

Им се виде правото лице на Татарите.А,знаев дека кад-тад ќе се зачнат за тоа што сме МАКЕДОНЦИ.Тоа дебело татарско копиле најде да кажува бе..мамата негова.Вика гласајте за Бугарите а не за Македонците,зошто ние сме бугари.Мајмун еден националистички..копиле едно.Ја да сум ко нашиве го напуштам шоуво..

Ако ја гледавте емисијата тој изнакажа куп глупости и за Викторија, нешто во стилот дека не е ова болница бла бла, туку музички натпревар. Не бараат најтажна приказна, туку пејач, и можеше да се примети дека многу ја погоди Викторија со тој коментар.

Заклучок, до гостинот е, не мужеш да генерализираш. Досега сите одлично се однесуваат со нашите кандидате, дури се попочитувани и од бугарските.

А кој се спаси денес?
Не можев да гледам на Зулу, ептен сецкаше :toe:

Што се возбудувате премногу за ова што го рекол Бугарот.Очигледно беше дека сите се згрозија од тоа што тој го зборуваше.Тргнете го на страна тоа за Дарко, ама тоа што го кажа за Викторија?Алоо чикаа миислиш ти мирно да живееш до крај на живот?!?!?!Простак.
А инаку за провокациите.Тие биле , се, и ке бидат.Ги имаше и на ОТ.Провокациите се тука, ама нека бидат они курнази и нека се справат достоинствено со тоа, и нека ја сменат насоката на провокацијата во некоја шега или контра провокација во која ке го стават "паметниот'' во без излезна ситуација:wink:

53 страни на оваа тема..
Неверојатно !!! :)))))

Show-vo e za nikade, OT beshe kade-kade bolje ("I sad mi zhao sve bi opet ponovo...") so dusha chekam da pochne novoto OT. Ochekuvav mnogu od ova show ali gluposti zhivi e. Scenata e glupa, nema nikakov glamur, edino samo bendot e za pohvala. Voditelite od glupi poglupi amin. Kandidatite se OK, mada mnogu od niv povekje vikaat nego shto peat, a fintata u belkanto peenjeto e da peesh tiho ali so mnogu chustvo i precizno, zhirito taka taka ..... sakaat da se istaknat so neshto ali ne im ide, sve isti pa isti frazi "vuv nachaloto beshe malko pritisnen, ama kam sredeto neshto se otvori; imash izlchvane no ne stiga tova dostatochno za edin pevec; prosto nqmam dumi, ti deneska me specheli sas nastapa si; obache pricheskata ne mi se haresva; itn itn." A eve prviot koncert beshe kao pod pritisok, i poshto beshe bugarska vecher ochekuvav da ispeat neshto od D2 edna od najdobrite bugarski rok grupi, ali nishto. Vtorava vecher disko vecher, ali peeva pesni kao od naftalin vadeni, a tancherite koi za razlika od OT kade shto bea uigrani i imaa koreografija, ovdeka na Idolov mi bea ko tancheska grupa od osnovno shkolo, bez koreografija samo naucheni potezi i nishto drugo. I mnogu me nervira ovaa vtorava vecher takanarechenoto talk show koe mi lichi kao "Chumu" ili nekoja druga politichka emisija, kao da ovde se razglabaat temi za "Zashto Madzharska nema more" i slichno. Prosechno show, vo koe najgolemi dzvezi iskochija Marin i Mustafa. :) OT pochna so Anastasia, a ova ???

Реков јас, вратете се некоја страна наназад. Постови кои содржат несоодветен јазик се автоматски избришани, така да... Не се ни трудите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom