Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Магдалена е Македонка уствари?! БРАВО навремено информирање![]()
Не е битно што е, битно е дека најдобро пееше од сите таму.Бугарка е бе!
Бугарка е бе!
Александар кажа на крај Македонија нема да дозволи Магдалена да испадне ќе бара да се врати![]()
Рече дека Бугарија и Македонија ке дигнеле војна за да ја вратат нејзе!
Требаше тој Димитар да искочи, умислен си е дека си е пеач, а и Бугариве глеам нешо инат ни тераат со него, демек да ни докажат дека е бољи од Тарабунов :tv:
Па баш и заради тоа, не знам што бара во Идол, тука треба да се откриваат таленти, а не да доаѓаат веќе познати пејачи, кои на сметка на кариерата од пред тоа си добиваат на публицитет, баш го гледав видеото сега кога пеат тројцата, и мислам дека овој Димитар се покажа најслабо од сите тројца, а на Тарабунов секоја чест, многу силен глас има, ги засени овие двајцава.Ова дека ќе вратат двајца од кандидатите воопшто не беше изненадување, се знаеше дека ќе му дат пак шанса. Сеа малце педерски е шо одлучва само жирито кој да се врати, требаше пак да е со гласање. Се знај додуша дека ќе ги вратат Рут и Магдалена, иако Александра заслужва истотака да пеј во финалето.
Според мене на Викторија, Симона и Русина не му е место на финалето, ама за да се добие на разновидност се изгуби на квалитет.
Стварно и мене ми е антипатичен многу, само прај некој фаци ко да не е задоволен шо е во сенка на Македонците. Иначе како пејач нема збор добар е, и школован и докажан е на сцената колку толку има настапувано на фестивали и по телевизија.