Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Сите постови кои не се поврзани со Ајдол мјузик, Мјузик Ајдол, се избришани.

Како можеше Магдалена и Александра да испаднат :zid:

Неколку пати имам гледано и интересно е... Само какви кандидати има. Кој од кој поголем талент :nesum:
Кога беа во Скопје го видов и комшијата во шоуто ама му рекоа дека не го бива... :pos2:

нкразор, бан од тема поради спамирање.

Не ми се верува дека Александра испадна, вистина редок вокал, се надевам дека ќе се врати.

Александар кажа на крај Македонија нема да дозволи Магдалена да испадне ќе бара да се врати :toe::toe:

Рече дека Бугарија и Македонија ке дигнеле војна за да ја вратат нејзе!

Требаше тој Димитар да искочи, умислен си е дека си е пеач, а и Бугариве глеам нешо инат ни тераат со него, демек да ни докажат дека е бољи од Тарабунов :tv:

Ова дека ќе вратат двајца од кандидатите воопшто не беше изненадување, се знаеше дека ќе му дат пак шанса. Сеа малце педерски е шо одлучва само жирито кој да се врати, требаше пак да е со гласање. Се знај додуша дека ќе ги вратат Рут и Магдалена, иако Александра заслужва истотака да пеј во финалето.

Според мене на Викторија, Симона и Русина не му е место на финалето, ама за да се добие на разновидност се изгуби на квалитет.

Требаше тој Димитар да искочи, умислен си е дека си е пеач, а и Бугариве глеам нешо инат ни тераат со него, демек да ни докажат дека е бољи од Тарабунов :tv:

Стварно и мене ми е антипатичен многу, само прај некој фаци ко да не е задоволен шо е во сенка на Македонците. Иначе како пејач нема збор добар е, и школован и докажан е на сцената колку толку има настапувано на фестивали и по телевизија.

Ова дека ќе вратат двајца од кандидатите воопшто не беше изненадување, се знаеше дека ќе му дат пак шанса. Сеа малце педерски е шо одлучва само жирито кој да се врати, требаше пак да е со гласање. Се знај додуша дека ќе ги вратат Рут и Магдалена, иако Александра заслужва истотака да пеј во финалето.

Според мене на Викторија, Симона и Русина не му е место на финалето, ама за да се добие на разновидност се изгуби на квалитет.

Стварно и мене ми е антипатичен многу, само прај некој фаци ко да не е задоволен шо е во сенка на Македонците. Иначе како пејач нема збор добар е, и школован и докажан е на сцената колку толку има настапувано на фестивали и по телевизија.
Па баш и заради тоа, не знам што бара во Идол, тука треба да се откриваат таленти, а не да доаѓаат веќе познати пејачи, кои на сметка на кариерата од пред тоа си добиваат на публицитет, баш го гледав видеото сега кога пеат тројцата, и мислам дека овој Димитар се покажа најслабо од сите тројца, а на Тарабунов секоја чест, многу силен глас има, ги засени овие двајцава.

Mене ми е најмногу жал за Магдалена што излезе, најдобар вокал според мене од таму, најубава девојка, вистинска ѕвезда и според мене прав ИДОЛ.
Бугарот што остана според мене е многу умислен и не го обичам, од девојките Ок ми беа Ели и Магдалена
Е сега дека војна ќе сме дигнеле, тоа се ептен оптимистички изјави.
Иначе мислам дека ќе влезат уште двајца, знаете тоа?
На крај водителиве рекоа дека по рекламите ќе соопштат едно соопштение, изненадување, а глупите А1 го прекинаа тој дел, знаете што е соопштението? Мислам дека се работи за враќање на некои од кандидатите во следните емисии:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom