Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Па баш и заради тоа, не знам што бара во Идол, тука треба да се откриваат таленти, а не да доаѓаат веќе познати пејачи, кои на сметка на кариерата од пред тоа си добиваат на публицитет, баш го гледав видеото сега кога пеат тројцата, и мислам дека овој Димитар се покажа најслабо од сите тројца, а на Тарабунов секоја чест, многу силен глас има, ги засени овие двајцава.

Па добро сеа и Бојан и Александар не се нешто покусо, Бојан посебно има и негови песни и спотој неколку а настапил и на фестивали неколку. Така да нема врска то, ама сепак тој Димитар јас мислам дека за то и го избркаја на почетокот пошто беше веќе видено. Заедно со тој Павел имаја учествувано на едно друго шоу слично „Пеј С Мен“ на Слави Трифунов, Каролина Гочева беше гостинка таму. Овај Димитар сега испадна редовен учесник на сите вакви емисии со пеење, исто ко кај нас некој да учествува кај Драган Вучич, кај Лила, на М2 и на Идол, малце досаден ќе стани колку и да е добар.

Јас многу не ги гледам али до сега што слушав убаво пееше Соња,Александар.таа малата и Димитар ај од утре ќе се обидам повеќе да ги слушам:pipi:

Како можеше Магдалена и Александра да испаднат :zid:

Последните 2 емисии не можев да ги гледам на раат.. ама нели испаднаа Магдалена и Васко.. кога испадна Александра ???

На крај водителиве рекоа дека по рекламите ќе соопштат едно соопштение, изненадување, а глупите А1 го прекинаа тој дел, знаете што е соопштението? Мислам дека се работи за враќање на некои од кандидатите во следните емисии:toe:

Да да. На крајот по рекламите излегоа сите досегашни учесници и рекоа дека ке вратат двајца. Денес сите изгонени ке имат втора шанса. Ке испеат по една песна и жирито ке одлучи кој ке се врати. Специјален гостин во шоуто ќе Лепа Брена. Ќе учествуват уште и водителот на „Јасновидци„ - Николај Ѓорѓиев.
Повеќе информации има на www.musicidol.btv.bg :toe:

Јас сум за нашиот нормално Александар!!!:vozbud:...:back:

Последните 2 емисии не можев да ги гледам на раат.. ама нели испаднаа Магдалена и Васко.. кога испадна Александра ???
Излегоа тројца, двајца од таборот на Невена (Васко и Магдалена), и една од таборот на Тома (Александра). Инаку да, сакам да се вратат Магдалена и Александра, особено Александра, ко Арета Френклин е.

МАГДАЛЕНА 100% се враќа, ова е намерно направено за да се гласа за неа
А вечер гостинка ќе била Лепа Брена

Дечки вечер во 7 на А2 така ? да не грешам...

Дечки вечер во 7 на А2 така ? да не грешам...

Да.Дечки вечер во 7 на А2.

Аз мислја, че трјабва да вирнат Рут Колева и Магдалена. И двете са участвали в б'лгарската Евровизија.

Рут участва тази година

Магдалена участва през 2008 с'с Светослав Христов

И Димит'р Атанасов е участва през 2007.

Тешко дека ке има на А2!Имаат кошарка пуштено:tapp:

Вечер 100% се враќа Магдалена, а сидурна сум и за таа Рут

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom