Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
za da ti kazham kolku si neobjektiven ke te informiram deka srpskiot survivor se pravi od Ivan i Andrej. Srpskiot show biznis vo momentot se uchi od bugarskiot show buznis. Ivan i Andrej ke imaat i ushte mnogu drugi proekti vo Srbija.

Водителите се супер. Само тоа чини во цело шоу. Осве Сања Николич, а за тоа дека Србите учат од Бугрите тешка работа.

Па ни јас не сум за тебе. Знаеш кога се отвори темата за А1 и за Велија дали шират пропаганда во Македонија си реков нема шанси и да шират некој за саат време да потпадне под такво влијание, но сега гледам дека сум бил во голема заблуда.

Оди види шо имам пишано во та тема па после кажвај.

Абе јас ретко доаѓам на форумов и уште поретко пишувам, само ако ме испровоцира некоја тема баш, ама ова тука е крш. Сите патриоти што да ти кажам, а малце јазикот да си го чувавте...Што е ова странски јазици тука, па ај не на бугарски на англиски да било, што ме боли мене и тоа и тоа ми е странски јазик. Ако е ова македонски форум нека се пишува на македонски, а бугарите нека си коментираат на свои форуми ако им се сака толку, верувам има доста улизувачи или провокатори македонски таму (нели имаат малцинство тука 200 000) па нека исправаат криви Дрини.
А за немешањето политика на темава, како да не се меша кога самата емисија што беше снимана во Скопје за кастингот како да не „зрачеше“ од политика...
А за емисијата инаку, ОК е, идол како идол, не тгреба да се споредува со ОТ затоа што е друг концепт, нека си се пробаат луѓето ако сакаат да си прават музичка кариера треба од нешто да се почне. Инаку мене никој баш не ми остава некој Уау впечаток, можеби затоа што пеат туѓи песни и секогаш е тешко да го надминеш личниот печат на оригиналниот изведувач... И тоа

Сања Николич Македонка ли е или Српкинjа?

Ќе има ли денеска?И во колку сат?

В Б'лгарија ште е от 20:00. Предполагам, че при вас ште е в 19:00 по А2. Днес ште б'дат определени 12-те финалисти! Дано Боjан и Александ'р не отпаднат!

Сања Николич Македонка ли е или Српкинjа?

Кога дошле Србите ко и на многу други им ги смениле презимињата и после не го вратиле, исто ко оние што се на ОВ. По мајка е Еврејка (оние вие што ги испотепавте во Втора Светска Војна:toe:) инкау се декларира како Македонка :smir:

Леле овие од А 2 живци ми скинаа..Курва е водителкава нема што...Се нормално има глас додека не збори таа,почнуа таа и нема после!Аууу!

Во принцип поддржувам бугарски форумџии кои нема да отекуваат на историја и политика, ама за да направам исклучов во правилото ме колеба Марија од жирито, која сугерираше нашиот Тарабунчо да научи бугарски...

Тој па смотан, не знаеше како да врати асално :) Така да, или Марија ќе научи Македонски, од почит, или јас ќе си праам контра тежа :)

Киска.

Најдобриот женски вокал,најсекси цура на шоуво отпадна..ти ебам простите!

Александра,Магдалена и сеа да видиме кој ке биде третиот!

Магдалена е Македонка уствари?! БРАВО навремено информирање :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom